[]

PTT Cumartesi günü teslimat yapıyor mu?

Sb. İstanbuldayım. Pasaportu bekliyorum dağıtıma çıktı diyor. Ancak bugün yapıyor mu ptt.




 
Sanirsam evet.


  • photo85  (10.01.15 12:32:27) 
evet çalışıyormuş. ancak kurye adreste yok, kağıt bırakıldı diye not düşmüş sisteme. halbuki gelen giden, kağıt falan yok. aradım şikayet kaydı oluşturdum.


  • andy kaufman  (10.01.15 15:00:49) 
ptt hiç bi gun teslimat yapmıyor. canı isterse yolu duserse bizim oraya apartman kapısına atıp gidiyor.


  • cptxxx  (10.01.15 16:31:55) 
Hava kotu ve ctesi diye oyle yapmistir. Pasaport oldugu icin sadece size ya da tcsini onceden verdiginiz birine teslimi mumkun. Evde degildir diye dusundu herhalde haftaici gelir artik.


  • photo85  (10.01.15 18:36:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.