[]

sabahlari mutsuz uyanmak

Bunun sebebi nedir.uykumu tam aldigim halde (8-10 saat uyyorum kesin) gun icerisinde duzeliyor ama sabah hayatim yikilmis gibo tarlasi yanmis köylü gibi uyaniyorum uzun zamandir.bilincaltim gece cok mu ortaya giriyor yogun mu ruya goruyorum acaba? Cok derin uykum var hic bolunmeden uyyorum sabaha kadar.
Nasil duzeltebilirim bunu. Aksam yattigim benle sabah kalktigim ben bir degil.



 
yalnız yatmaktan. sevgili bul artık kendine.


  • teknikekip  (10.01.15 10:36:47) 
sebebini bilmiyorum ama bir çözüm önerim olacak; kefir için. günde bir bardak.


  • sen olmayan cocuk benim  (10.01.15 10:40:16) 
Muhtemel nedenler: düzenli- veya düzensiz(hahaha)seks hayatının olmaması, işini veya okulunu sevmemen,aşırı soğuk giden kış. Yatmadan uzun bir süre önce bir şey yeme.özellikle karbonhidrattan uzak dur. Radyoyla,güzel bir müzikle uyanmak mutlu edebilir.


  • AWD  (10.01.15 10:43:50) 
odanız sıcaksa ve özellikle buna bağlı olarak da kuruysa, bu yüzden de olabilir.


  • iz  (10.01.15 10:45:54) 
yav he he herşeyin nedeni sevgili olmaması. sevgilisi olan nasa'da astronot oluyor. zaten nasa'ya girmek için tek şart sevgilisi olması.


  • mea maxima culpa  (10.01.15 10:59:51) 
Beslenmene, uyku düzenine, karbonhidrat alimina ve sigara kullanimina dikkat. Sekizden sonra yemek yeme ve yatmadan en az bi saat önce sigara içmeyi birak.


  • damdanakan  (10.01.15 11:03:15) 
@mea maxima culpa sanırım sen de yalnızsın. o nedenle anlayamazsın.


  • teknikekip  (10.01.15 11:22:24) 
Sabah mutlu uyanmak için bir neden yok zaten. Lakin illa ki bir bilimsel neden istiyorsanız nedeni kortizol hormonu olabilir. Kortizol hormonu/Stres hormonu fiziksel stres anında vücut tarafından salgılanıp metabolizmanızın düzene girmesini sağlayan bir hormondur. Lakin kanda ne kadar yüksek seviyede olursa, bu sizin o kadar çok huzursuz olmanıza kendinizi kötü hissetmenize neden olur. Peki bunun sabah uyanmayla ne ilgisi var derseniz, şu ilgisi var: Kortizol hormonu en yoğun şekilde sabah saat 6 ila 8 arasında bulunur kanda. Yani ne kadar yoğun kortizol, o kadar çok mutsuzluk demektir. O nedenle sabah saatlerinde kendinizi mutsuz hissedersiniz. Sonrasında endorfindi serotonindi dopamindi derken o mutsuzluk hali kaybolur. Bu genelde herkes için böyledir.


  • angelus  (10.01.15 11:27:03) 
Afyon patlamasıdır o. Günlük yaşantın keyifsiz mutsuz geçiyorsa sabah kalkınca da öyle hissediyorsundur. Genel olarak şunu sor kendine "mutlu musun?". Sevgilin olsun ya da olmasın o bir kıstas değil.


  • arockm  (10.01.15 11:32:15) 
ya nolacaktı ki, kac kişi mutlu uyanıyor ?


  • cptxxx  (10.01.15 16:34:14) 
Yalniz yatiyorum, sabahlari mutsuz falan uyanmiyorum. Sabahlari niye bozuk moralle uyanirlar hic anlamam. Gayet iyi oluyorum sabah uyandigimda.


  • delifaruk  (10.01.15 16:59:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.