[]

Sağlıklı Yaşam, Beslenme, Spor Üzerine Blog

Yorumlarınızı alabilir miyim?
www.lakeside23.com

Teşekkürler.

 
bayıldım!


  • dessy  (09.01.15 22:33:17) 
Çok güzel bir çalışma yapıyorsunuz. En yakın zamanda kendi bisiklet sporu güncem aynakol.org de tanıtımını yapacağım.


  • mahsus mahal  (09.01.15 22:37:33) 
çok güzel. içerik de güzel. domaini değiştirmenizi tavsiye ederim.


  • secilmis uye  (09.01.15 22:57:26) 
sade, başlıklarda kullanılan görseller gayet yerinde ve göze hitap ediyor, yazım şeklinde güzel. İçeriğin genişletildiği ve geliştirildiği takdirde sık kullanılanlara eklenebilitesi olan bir blog olmuş.

Eksi olarak; site adı pek çok kullanıcı için akılda kalıcı olmayabilir, bir de sağda ve soldaki beyaz boşluklar çok geniş bu da ister istemez odağı bozabiliyor. Ekşiduyurudaki gibi sağ ve sol yazısız kısımlarda farklı bir renk kullanırsan, takipçiler yazıları okurken odak bozulması ve hatta göz yorulması yaşamazlar.

Ellerine sağlık.
  • Octavarium  (09.01.15 23:02:23) 
bloglovinden takipçinim.

edit: bloglovinde bulunamıyor.
  • sayns  (09.01.15 23:02:25 ~ 23:03:50) 
Türkçe bu türde site az diye biliyorum ya da ben çok fazla araştırmadım, henüz daha yolun başlarındasın sanırım, zamanla oturur diye düşünüyorum, çünkü ilk bakışta atıştırmalıklar ile masum tatlılar arasında pek bir fark göremedim, "DIY" ne demek bilemedim İng. bir kısaltmadır belki.

EK: "Masum tatlılar" ifadesi de garip geldi aslında, çok bilgili olmayıp bu tariflerine abananın vay haline:) tarifin sofra şekeri ve beyaz un içermiyor oluşu aslında çok da masum yapmıyor o ürünü, özellikle fruktoz sebebiyle. alternatif bir adlandırma da hemen aklıma gelmedi.
  • candanag  (09.01.15 23:11:35 ~ 23:16:44) 
Çok teşekkür ederim yorumlar için.
@secilmis uye içerikle ilgili olmadığı için mi değiştirmemi önerdiniz? Yoksa genel olarak isim mi hoş değil?

Gelen yorumlar üzerine domaini değiştirmeyi değerlendirmeye almış bulunuyorum.

ek: @sayns bloglovin'e eklemeyi tamamen unutmuşum. Hemen ekliyorum.
  • adımburgessolsun  (09.01.15 23:17:19 ~ 23:20:15) 
@adımburgerssolsun aslında bence birkaç nedeni var.

içerikle alakalı değil. (ulaşılma açısından bir sorun)
ingilizce (içerikle uyuşmuyor)
rakamlar kullanılmış (bu görsel açıdan hoş durmuyor, profesyonelliği de alıyor, yani çok amatörleştiriyor)

yani rakamlar kullanılmamış, içerikle uyuşan, türkçe bir domain daha iyi olur :)
  • secilmis uye  (09.01.15 23:34:31) 
Eline saglik, bu tarz spor, diyet konusunu eve taşıyan samimi bir blog olmuş. Bir asci olarak tariflerini yaratici buldum. Ozellikle tahin pekmezli patlamis misir harika olur.


  • yüzkırk  (10.01.15 00:00:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.