[]

Poker falan oynuyor musunuz?

Kendi aranızda ev ortamında arkadaşlarla falan oynuyor musunuz? Beni de çağırsanız oynasam falan. İzmirden geleli oynamadım adam akıllı çok özledim olm(kızım)... Ne güzel orda karemiz varsı toplanıyorduk haftada bir kafa dağıtıp eğleniyorduk.. İstanbulda yok böyle bir kadrom. Fena olmaz hani. Arada toplanırız falan...




 
oynuyoruz da ciddiye alsak bir şey öylesine oynasak başka bir şey. bizim arkadaşlarla olmuyor öyle. millet kasıyor kendini para girince.


  • drystedb efficacious  (09.01.15 20:53:48) 
ben internetten oynuyorum zaman geçirmek için. replay poker diye bir site.


  • antikadimag  (09.01.15 21:06:55) 
Amaç para deil ya eğlenmek. Keyif almak sohbet muhabbet


  • erty_ksk  (09.01.15 21:25:15) 
Ben de seti var eger mekan temini sağlarsanız gelirim oynarız...

Parasına da eğlencesine de oynarım..
  • mustancigano  (09.01.15 23:28:13) 
Boşa oynamam abi.


  • Solem2  (09.01.15 23:36:25) 
Bu arada sözlükten poker oynayalım diye bir başlıktan Facebook grubu kuruldu 6 kişi de olduk hepimiz cok istedik kısmet olmadı belirteyim dedim...hele bu boşa oynamam diyen abileri masalarda görmek isteriz :))

Şubat'ta askerim ve her gün boşum

Restine rest :))
  • mustancigano  (09.01.15 23:38:58) 
istanbul için beni de yazın. alayına gider :)) ay sonuna doğru potlar düşer yalnız baştan söyleyim :))


  • emfuzi  (09.01.15 23:40:55) 
güzel fikkir varım


  • eurhka  (10.01.15 17:29:27) 
Bu Olay lafta kalmasin
Biri on ayak Olsun :)

  • sormayın bana sen o musun diye  (11.01.15 02:54:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.