[]

İnternete bağlanma,paket vb. tavsiyesi

Arkadaşlar iş sebebi ile yeni bir şantiyeye başladım , otelde ikamet etmekteyim ve otelin interneti özetle b.k gibi.Yönetimle giriş çıkış saatleri tutmadığından direk görüşemedim ama resepsiyondaki arkadaşlar ile haber gönderttim pek bir gelişme olacağı kanısında değilim.Bu yerde 4-6 ay arası kalacağım kesin gibi görünüyor bu durumda kendi internet kaynaklarımı oluşturmak adına neler yapabilirim ikametgah bir ev olmadığı için ttnet vb. şahsım adına hizmet verirmi?
Vınn vb 3g modemler kota dolayısı ile yarama merhem olmaz sanırım.Vakit geçsin diye online oyun vb. oynuyorum biraz kullanımım var.Sonuç olerek yardımlarınıza şimdiden teşekkürler.



 
Hocam öyle yüksek kotalu vınn falan yok bildiğim kadarıyla. Varsa da bayağı pahalıdır.

Ttnet ortak kullanım alanlarına wifi noktaları olışturuyor. Örneğin avm, park, kültür merkezi, kafelerde bu wifi noktaları mevcut olabiliyor. ''TTNET_WIFI'' gibi ağ adları oluyor. Bunlara herhangi bir sabit internetin olan yerdeki kullanıcı adı ve şifrenle bağlanabiliyorsun. Yani mesela ailenin evinde ttnet vardır. Sen tutup başka bir ilde o internetin kullanıcı adı şifresiyle giriş yapabilirsin. Kullandığın kota kendi internetinden düşer.

Diyeceğim o ki eğer yakınlarında ttnetin wifi noktası varsa birinden kullanıcı adı ve şifre bulup girebilirsin. Aksi halde alacağın öyle büyük bir kota olmaz.
  • neysene  (09.01.15 21:50:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.