[]

Erkekte Bisiklet Dövmesi

Nasıl durur? Saçma bir hareket mi? Çok büyük olmayacak şekilde bacağıma yaptırmayı düşünüyorum.

Yazanlar cinsiyet belirtebilir mi? Teşekkürler :)


 
Bence hoş olabilir.


  • damdanakan  (09.01.15 19:08:06) 
güzel durur. eğer gerçekten karar verdiysen ve isteyerek yaptıracaksan başkalarının ne düşündüğüne çok önem vermemek lazım. senin için güzelse tamam. herkesin zevki farklı çünkü. ha ama iyi birine yaptır. ucuza gelecek diye arkadaşlara-tanıdıklarına değil, işini düzgün yapan ve hakim biri olsun. elini titretmeden çizemeyen ve ince çalışmayan birine yaptırmak, sende olmasını istediğin dövme ne kadar güzel olursa olsun pişmanlıktır. -slm asl plz? -25f esk.


  • rakunzelll  (09.01.15 19:17:58 ~ 19:18:11) 
diyelim ki hepimizden onayı aldın, 2 sene sonra sıkılmayacağın ne malum? bizim onayımıza göre değil de, içinden gelene göre karar vermen lazım.

cevap: erkek bacağı kaba bişey, bisikletin hoş duracağını düşünmüyorum. kıllı olur bide.
  • take me rufee2  (09.01.15 19:22:01 ~ 19:23:11) 
minik donut'ın ilk cümlesine katılıyorum. zaten bir dövme yaptırmaya karar vermişseniz size saçma değil hoş geldiği için yaptırırsınız diye düşünüyorum. bisiklet dövmesi ise bence saçma olmaz. kime göre, neye göre saçma ya da değil o da tartışılır. bence sadece iyi düşünün ve konuyla ilgili son kararı kendiniz verin. asıl başkasına saçma gelecek diye bir şeyleri yapmamak saçmalık olur sanırım. hayatta da böyle. neyse kararı siz verin. -k.


  • chachachablues  (09.01.15 19:22:34) 
Bisikletleri çok seviyorum, sıkılacağımı sanmıyorum ki çok göz önünde ve öyle kocaman bir dövme olmayacak zaten. Fikir almak istedim sadece.


  • chicha  (09.01.15 19:26:11) 
bisikletciysen ve bisikletci oldugun bacaklarindan belli oluyosa güzel durur.
ben bisiklet carki veya zinciri dövmelerini de seviyorum.

mesela cok cok daha kücügü:
tattoosbymorganjc.com
ya da söyle bisey:
bikecult.com

künye: 30+, f
  • shi aila  (09.01.15 19:30:25 ~ 19:51:55) 
  • namus ninjası  (09.01.15 19:59:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.