[]

iş mülakatı ile bir kaç soru

arkadaşlar tıbbi satış temsilciliği için bir firmayla pazartesi görüşeceğim. araştırdım kadarıyla bu tip mülakatlarda bir kağıda saçma sapan bir şey çizdirip bunu karşındakine satıyormuşsun.

daha önce bu tip bir olaya denk gelen oldu mu ? fikirleriniz nelerdir ? bir de son olarak tıbbi mümessillik olmak için bedelli askerlik yapar mısınız ? yoksa direk askere mi gidersiniz?


 
Tıbbi mümessiliği fazla abartmayın, altı üstü alıcı kitlesi belli ve hazır olan bir sektörde sadece "SATIŞ - PAZARLAMA" işi yapacaksınız. Tıpkı mahalle aralarında kamyon, minibüs içinde elbise, leğen, basma satan esnaf gibi. Bankaların da bireysel bankacılık portföy yöneticisi gibi fiyakalı unvanları var ama özünde yapılan iş kredi, sigorta satışıdır. Hem banka hem de tıbbi mümessilik firmaları iki senede bir kadro yeniler, bunun anlamı da işten kovulmaktır. Paşa paşa git yap askerliğini, 2 sene çalışacağın bir iş için 18.000 TL vermemeye değmez. Tıbbi mümessilik ismi fiyakalı kalanı da iş akdi feshi cepte taşınan bir işkoludur.


  • mahsus mahal  (09.01.15 17:48:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.