[]

turksatkablo fatura detayı

Kablo tv + Uydunet + Teledünya abonesiyiz. Fatura bu üçünü de kapsıyor. İşaretlediğim kısımlarda bir anormallik var mı? Mesela Aralık ayı için 4 ayrı damga vergisi kesilmesinde ya da %5 ve %15 olmak üzere iki ayrı özel iletişim vergisi kesilmesinde bir terslik var mı? Ayrıca yazılar birbirine girdiği için okuyamadığım bir KTV (kablo tv) kalemi de var arada. O nedir?

KAblo tv'miz eskiden beri vardı. Uydunet ve Teledünya'ya Aralık başında taahhütlü abone olduk. O yüzden ilk faturada damga vergisi eklenecekti galiba. Fakat niye böyle üçerli-beşerli görünüyor faturada?

Kısacası bir abukluk var mı burda sizce?

 
iki ayrı öiv kesilmesinin nedeni internet ile teledünya hizmetinin vergi oranları farklı. internette %5 diğerinde daha yüksek.

faturayı online işlem merkezindede görebilirsiniz. oradaki daha düzgün olabilir. sanki kağıt faturaymış da fotosunu çekip koymuşsunuz. bir de ay içinde abone olunca aboneik başlangıç tarihine kadar eski tarifeden, abonelik tarihinden ay sonuna kadar da yeni tarife üzerinden ücretlendirme yapıyorlar.
  • sutlu nescafe  (09.01.15 19:18:33) 
@sutlu nescafe

Online işlem merkezinden ekran görüntüsü aldim zaten.
  • youkoso hitori bocchi  (09.01.15 19:36:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.