[]

Yollar hala kaygan mı?

İstanbul'da yeni şöförüm. Ayrıca karsız memleket insanıydım, korkuyorum kardan. Hayatımda 2 defa karda araba kullandım(o da bu dönem), çok şükür kaymadı ama yine de riske girmek istemiyorum.
Bugün akşam ve yarın sabah için çıkayım artık arabayla yavaştan diyorum? Gideceğim yerler merkezi yollar olacak (çağlayan-herhangi bir avm ve yarın da çağlayan-göztepe) Ama tehlike geçti mi, hala riskli mi emin olamadım.

Durum nasıl gençler? Korkmadan atayım mı kendimi yollara?

 
yok ben motorla çıkmaya başladım ama yine ılımlı kullan


  • fuzuli  (09.01.15 14:38:27 ~ 14:38:35) 
ana yollar gayet açık ve kuru.
freni sık sık kullanacak hızdan uzxak durursan problem olmaz..

  • jamswety  (09.01.15 14:43:25) 
her şeyin bir ilki vardır. böyle böyle alışırsın kullanmaya.


  • goril bas  (09.01.15 14:55:38) 
kayarsa çok panik olabilirim ama ya. şu aralar düşerim korkusuyla sokağa yayan bile çıkmıyorum, düşünün :)


  • vejeteryanvampir  (09.01.15 14:59:07) 
istanbul'da durum nedir bilmiyorum ama çok farklı olduğunu sanmıyorum buradan, kocaeli'deyim. şöyle ki bizde düne kadarki 3-4 günde hava sıcaklığı 0c'nin üstünü görmüyordu, genelde -2 civarındaydı gündüz bile. ama şu an 3c derece.

bu havada don-buz olacağını sanmıyorum. temkinli olmakta fayda var tabii ama kayılacak paniklenecek yol yoktur şu an.
  • der meister  (09.01.15 15:01:05) 
heryer açık nerdeyse herhangi bir sıkıntı olmaz rahat ol


  • t joe  (09.01.15 15:01:54) 
bütün ana cadde ve yollar açık neredeyse, korkma çık.


  • cokilgincvesesgetirecekbirnickarayanadam  (09.01.15 15:36:38) 
arabadaki lastikler ne? kış lastiği mi yani


  • okumayi sevmeyen okur  (09.01.15 16:43:31) 
yok normal 4 mevsim lastikmiş. ekstra kış lastiği ya da zincir falan almadım.


  • vejeteryanvampir  (09.01.15 17:06:51) 
ya adamlar tabi oturmuş, hesaplamış, denemiş bulmuş 4 mevsim lastiği diye bir şey, ama ben olsam, o lastikleri değiştireceğim vakit yaz ise normal, kış ise kar lastiği alırım, mevsim değişince de diğer seti alırım. Böylece ekonomi de çok sarsılmaz.
Ha bir de kimisi der ki önden çekişli arabada sadece ön tekere kış lastiği al, veya arkadan itişse arkaya al. Bence sen ilerde ona uyma 4 tekere al. Eğer araba kayarken korkmasan eyvallah bir şey demezdim çünkü iki lastik patinajı engellemek ve aracı hareket ettirmek için yeterli ancak virajlarda vs kar lastiği (veya 4 mevsim) olmayan lastik daha kolay kayar.

  • okumayi sevmeyen okur  (09.01.15 22:44:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.