[]

Gürcistan plaka araba

Selam Şumayerler.
Bu Gürcistan plakalı araçları getirip vekaletle falan kullanmacalar varmış? nedir bu iş? Harbiden oluyor mu? Giriş çıkış yapmak falan lazım mı?



 
bir fikrim yok ama eğer kolay bir şey olsaydı arhavi, hopa filan bu plakalı araçlardan geçilmezdi.


  • teritori  (09.01.15 14:13:51) 
6 ay burda 6 ay orada olmak zorunda, hangi ülke olursa olsun.


  • cokilgincvesesgetirecekbirnickarayanadam  (09.01.15 14:44:36) 
6ayda bir gurcistana gidip gelmen gerekiyor ama devlet bunu görüp bununla ilgili çalışma başlattılar diye gördüm gazetede. 70000 tlye hummer satıyorlardı mesela çok ucuz oluyor vergi olmadığı için.


  • false pretension  (09.01.15 14:56:12) 
giriş çıkış değil yabancı plakalı bi araç hangi ülke plakasına sahip olduğuna bakılmaksızın bi takvim yılı içinde en fazla 180 gün türkiye de kalabilir.
kalan süreyi ülkenin dışında geçirmesi lazım.
bunun şu an için tek istisnası suriye plakalı arabalar.

he şu var yunanistan, gürcistan, bulgaristan plakasına sahip olup sürekli burada kullananlar yok mu var.

o şöyle oluyor o ülkelerde kendi ailesi yaşıyordur 6 ay süre bitiminde atıyorum yunanistan plakalı araç çıkıyorsun ülkeden yunanistan da örneğin babaya satıyorsun arabayı. araç artık başkasına ait olduğu için o süre yenilenmiş oluyor aynı araba ile tekrar geriye dönüyorsun. 6 ay da bi bu işlemi tekrarlıyorsun. ben alayım arkadaşa satarım sonra yine arkadaş bana satar diye düşünmeyin bu araçları sadece araç sahibinin (ruhsat sahibinin) "eşi ve çocukları" kullanabilir.
  • olurnedenolmasin  (09.01.15 15:36:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.