[]

Öfke kontrolünü becerebiliyormusunuz

yada sinirlendiğiniz anlarda ne yapıyorsunuz




 
sanırım asıl olay sinirlendiğimizde ne yapacağımız değil de hiç sinirlenmemek. bunu yapabilmek gerekiyor. evrenin büyüklüğünü düşün. okadar küçüğüz ki. miniciğiz olum. bi de sinirleniyoruz utanmadan.


  • aeroflot  (09.01.15 14:10:31) 
öfkelenmem pek, tespitlerime göre götü kalkık tipler çok öfkeleniyor. mütevazı olmaya çalışın


  • fatihdr  (09.01.15 14:16:54) 
Bagiriyorum. Asiri fevriyim. Terslemenin allahini yaparim.
Bu sebepten sakin insanlar vardir ki cevremde beni sakinlestirebiliyorlar. Ben de sabirlarini çok zorlamamaya dikkat ediyorum.

  • rayde  (09.01.15 14:17:53) 
-tartıştığım kişiye sesimi daha da yükseltiyorum ve normalde kırılır diye söyleyemediğim sözleri söylüyorum. mesela ayıp olmasın, söylersem utanır dediğim ve rahatsız olmama rağmen dile getirmediğim sorunu tartışıyorsak ve haddini aşmışsa aniden pat diye ağzımdan dökülüveriyor.
-kendi kendime bir şeye sinirlenmişsem o eşyayı kırıyorum. nice fareler, tıraş makineleri, tişörtler heba oluyor elimde.

  • m e b  (09.01.15 14:44:43) 
böyle gözlerimden ateş çıkaracak kadar öfkelendiğim bir andan bahsediyorsak;
o yanan gözlerin, içimdeki pimi çekilmiş bombanın aslıdna bayağı farklı bir insan olduğunu, dolayısıyla o an vereceğim tepkiyi de "normal" ben'in asla tasvip etmeyeceğini düşünüp (her ne kadar o an öyle gelmese de), problem dışında kalan herhangi bir şeye odaklanmaya çalışıyorum.

sonuçta tepkini ha şimdi göstermişsin ha sonra. sonrasında "keşke" demekten daha iyi.
  • sagittal  (09.01.15 14:45:52) 
kendime yonlendiriyorum ve hastalık olarak bana geri donuyor


  • partizan  (09.01.15 15:11:19) 
Cok zor sinirlenirim ama sinirlenince pek kontrol edemiyorum acikcasi.


  • physcos physcos  (09.01.15 15:22:47) 
beceremiyom, en kötü olduğum konudur. sinirlenince önce kalp, kesmezse etraftaki bilumum araç gereci kırıyorum. veya anlık, saçma kararlar alıyorum.


  • der meister  (09.01.15 15:35:04) 
klişe ama gerçekten empati yapabilince oluyor o iş. son 2 senedir doğru düzgün sinirlendiğimi hatırlamıyorum ve hayat çok daha kolay cidden.

ayrıca fatihdr +1.
  • sutsuz kahve  (09.01.15 20:43:05) 
çok çok çok sinirlenmem 1 kere başıma geldi onda da sevgilime tokat atmıştım.(burada erkeğe tokat atılıyor)


  • verbanadüşlerimi  (09.01.15 20:46:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.