[]

gecelik tavsiyesi

sevgili bayan arkadaşlar;

eşime doğum gününde almak üzere gecelik-sabahlık takımı bakıyorum. aşağıdaki iki üründen hangisi daha güzel sizce? hangisi onu daha mutlu eder? fiyat önemli değil, bu iki ürün dışında tavsiyelere de açığım.

www.mark-ha.com

www.mark-ha.com

 
Hanımefendi gerçekten bu şekilde rahatça uyuyabiliyor mu?
Görüntüsü güzel ama çok rahat görünmediler bana da.

  • afush  (09.01.15 13:58:06) 
@want2die çeyiz setini alırken sen de almak zorunda kalacaksın. muhtemelen evli değilsin ve erkeksin :))

@afush oldukça rahat ve kullanışlı. doğalgaz faturasını yatırdığım sürece sıkıntı yok :))
  • burty  (09.01.15 14:02:43) 
ilki daha iyi gibi. öbüründe göbeğe kadar yırtmaç yapmış.

zaten bunlar 1 bilemedin 2 kere giyilir sonra çekmeceye kaldırılır. acayip kaygan ve rahatsız bunlar. uyurken beline kadar çıkar, meme kısımları kayar çünkü saten. ne sıcak tutar ne durduğu yerde durur. seksi olucam diye çekilecek dert değil cidden. bence seksi de değil üstelik. o yüzden illa alacaksanız bu kadar para dökmeyin bence.

300 liraya bir tane bu tarz gecelik, bir kaliteli pijama takımı veya gecelik (eşiniz hangisini tercih ediyorsa), bir de sabahlık alırsınız.
  • lily briscoe  (09.01.15 14:12:16 ~ 14:17:49) 
konforsuz olmasına rağmen seksi olduğu iddiası ile seviyor kadınlar böyle satenli, tüllü şeyleri de hakikaten hiç seksi değil, aksine libido düşmanı.


  • nereye bu gidis  (09.01.15 14:14:19) 
bu parayı vereceksen magic form'a git derim


  • try again fail again fail better  (09.01.15 14:17:39) 
Ben şunu beğendim: www.mark-ha.com

Marks & Spencer'ın Rosie Huntington-Whiteley koleksiyonunda da böyle zarif, seksi gecelikler var.

Saten/ipek geceliklerle gayet rahat uyunuyor. Yazın tabi. :)

Aslında Victoria's Secret'ta (Cevahir'de var büyük mağazası) bayağı çekici gecelikler var da çok daha yüksek fiyatlara. Bir de tabi Agent Provocateur var. O zaten bambaşka bir şey.
  • m e l t e m  (09.01.15 14:25:48 ~ 14:29:31) 
ipek gecelik bulun alın, saten gecelikler ucuz görünüyor. sizin verdiğiniz linktekiler ucuz görünüp, bir de üzerine pahalılar.


  • oinone pe  (09.01.15 14:51:01) 
Bence de saten yerine ipek alsanız daha iyi olur. oinone pe +1


  • m e l t e m  (09.01.15 14:59:02) 
Pierre Cardin yerine oysho falan daha güzel. daha ucuza ve daha kaliteli şeyler bulursunuz. ya da bu tarz bir şey almak istiyorsanız herhangi bir çeyiz mağazasına girip aynı tarzda farklı markalardan, daha kaliteli bir şey alabilirsiniz. bir de bu linklerdeki ürünlerin açıklamalarına dikkat ettiyseniz pijama takımı ve şort takım da var fotoğraftaki geceliklere ek olarak kutuda. dolayısıyla şort takımı giymez, pijama takımı giymez diyorsanız (-ki şort takım fikrimce hiçkimseye yakışmayan gereksiz bir şey) yalnızca gecelikten oluşan bir set alabilirsiniz pijama satan mağazalardan, hem daha ucuz olur hem en azından bu linklerdeki paraları gözden çıkardıysanız çok daha şık bir şey bulabilirsiniz aynı paraya.


  • ornitorenk  (09.01.15 15:05:20) 
Oysho ve la senza gibi markalarda daha modern daha guzel ve uyurken de rahat edecegi mini modeller var. Hem daha uygun fiyatli. Yok pahali olsun derseniz intimissimi marka. Avmlerde vardir


  • photo85  (09.01.15 15:50:05) 
bu baktıklarınız çeyiz seti. arkadaşlar kullanılmıyor demiş ama kullanan kullanıyor.

kullanışlılık açısından:
dantelli olanlar günlük kullanımda çok da uzun vadeli olmuyor. danteller dayanıklı malzemeler değil. özelikle sizin verdiğiniz örneklerdeki gibi üst ve alt sadece dantelle tutturulmuşsa çok uzun süre kullanılmaz. dantel kopar, yırtılır.
arkadan çoklu çapraz askılar da kullanışlı değil. pratik değil, giymek çıkarmak sıkıntı oluyor.
şortu takımlar çok kullanılıyor. en çok onları kullanabilir.

sabahlığın kolları her şeye girecek gibi olmasın. uzun kollu olanların kol uçları genişşe kahvaltı hazırlama/ yeme faslında sıkıntı yaratıyor. bir iki kullanır sonra kullanmaz.

örnek olarak şu model hem kullanışlı hem zarif:
www.mark-ha.com

verdiğiniz modellerden ilki diğerine oranla daha güzel.
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (09.01.15 15:51:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.