[]

kkb notu sorusu

Merhaba,

Ödemelerimi düzenli yapan biri olarak, ilk yaptığım kontrolde 1600 gibi bir rakam gelmişti. Şimdiyse 1380'e düşmüş. Anlamadığım şey, birkez bile kredi ve kredi kartı ödememi aksatmadım, asla minimum borcu ödemem, daima tamamını kapatırım. Nedir bunun düşmesini sağlayan etken? Fikri olan var mıdır?

Teşekkürler.

 
yeni kredi kartı gelmiş olabilir, yeni kredi almış olabilirsiniz, şu bankalara tc kimlik no yazıp kredi/kredi kartı başvurusunda bulunmuş olabilirsiniz. bunların hepsi etken, uzman oldum artık kkb notu konusunda. hiç önemsemediğiniz şeyler bile direkt etki edebiliyor.


  • pinman  (09.01.15 13:09:43 ~ 13:15:32) 
Haklısınız. Yeni bir kredi kartı aldım, ancak eski kartlarımın borçlarını ödeyerek kapattım. Yeni aldığım limit diğerlerinden daha az. Anlamadım gitti.


  • ned flanders  (09.01.15 13:11:15) 
limitin önemi var ancak kkb şunu değerlendiriyor; bu adam borç arayışına çıkmış. yeni kart/kredi riski artırıyor.


  • pinman  (09.01.15 13:15:06 ~ 13:16:04) 
Benim amacım yeni borçlanma değildi esasında. Eskiden maaş müşterisi olduğum banka aidat istemeye başladı, ben olmaz dedim kapattım. Maaş müşterisi olduğum yeni bankadan kart açtırdım.


  • ned flanders  (09.01.15 13:19:33 ~ 13:19:52) 
kart kapatmak da iyi değil aslında, kkb notu için kullanıma kapatsaydınız keşke.yeni kart alımı, eski kartı kapatarak müşteri limitinin düşümü ve borç limit arasındaki yüzdenin azalması neticesinde düşmüş. aynen ödemeye devam ederek 3 ayda o rakama yeniden gelir. eğer halihazırda kredili mevduat hesabınız var ise, 10 günü geçmemek kaydıyla para çekip yatırarak rakamı daha da yükseltebilirsiniz.


  • pinman  (09.01.15 13:47:41) 
Kmh hesabına yatır çek yaparak kkb artar ama sanal kkb olur. Kredi çekerken 1600 kkb ile kalakalırsınız kredi alamazsınız.


  • sormayın bana sen o musun diye  (09.01.15 19:12:50) 
1600 gayet iyi bir not nasıl kredi alamaz?


  • johnmalkow  (10.01.15 07:17:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.