[]

moralim bozuldu

Eskiden ressam olmak isterdim. Yani kucukken. Iyi de cizerdim. Şimdi storyboarding kdevi yapıyorum ve felaket ciziyorum yani cok kotu. Ilkokuldan hallice. Adam sadece efora baksa da uzuldum böyle guzel bir sey çıkaramadıgima. Neden resim yapamiyorum ya. Inanilmaz moralim bozuldu sabah sabah. Ogrenilir mi ki "resim yapabilmek" yani kursuna gitsem artık bir objeyi veya insan halini lan??? Demeden cizebilir hayal edebilir miyim kagit uzerinde?




 
pratik yapman lazım.
işlemeyen demir pas tutar.

  • dessy  (09.01.15 07:51:39) 
çok çalışmak lazım, kısa sürelerde yapılmıyor çizimler. çok kısa sürede iyi eskiz çıkarabilmek için bile hakimiyet ve mesai birikimi gerekiyor.


  • ytse jam  (09.01.15 08:10:38) 
kursun faydası olabilir. en azından çizim tekniklerini, ne şekilde çizmek için neye dikkat etmen gerektiğini öğrenirsin.


  • ornitorenk  (09.01.15 08:16:25) 
resim öğrenelebilecek bişi. teknik vs. ama sanat dersen o iş başka.


  • selam  (09.01.15 08:22:28) 
resim yetenekten çok teknik ve çalışma işi. ben de çocukken güzel çizerdim falan yıllardır pek dokunmuyordum, 1-2 aydır başladım ciddi ciddi çizmeye, daha yeni yeni bir şeye benzemeye başladı çizimlerim.


  • r_u_h  (09.01.15 09:54:18) 
çok çalış, emek ver. bu tarz durumlarda aklıma her zaman samuel beckett gelir,

"Hep denedin, hep yenildin. Olsun. Gene dene, gene yenil. Daha iyi yenil"
  • teritori  (09.01.15 11:20:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.