[]

sınav sorusu acil

Arkadaslar yarınkı sınavımda hoca bu soruyu soracak 50 puanlık cevap olarak ne yazmalıyım? Ozet olarak 3.5 cumle yardımcı olur musunuz? Soru: halkla ilişkiler uzamni olarak yeni ise basladiniz kurumsallaşma ve şirketi cevrede Saygin bir işletme olmasi nasıl saglarsiniz?




 
dayı referansıyla işe gelen herkesi kovdururum. işe alım sürecinin yöneticilerden bağımsız ve sıfatlara değil niceliklere göre olmasını sağlarım. çalışma saatlerini ve ücretleri belirli bir sisteme oturturum. mobbinge ağır yaptırımlar uygularım. verimliliği denetlerim, belirli bir sınırın altında kalanları yine kovdururum.

bana yetki vermeyin abi.
  • icim urperiyor  (09.01.15 01:15:46) 
Ahahah ne guldum be kardesım :) cıddı cecabınıda beklıyorum bu dersten gecmem lazım cok krıtık benım ıcın


  • rockman002  (09.01.15 01:21:05) 
ciddi cevabımdı zaten. nası bi cevap istediğini bilmiyorum bu konu alanıma girmiyo aklıma geleni yazdım belki fikir verir diye. bence şimdi yat saat kur sabah kalkar çalışırsın.


  • icim urperiyor  (09.01.15 01:23:02) 
Bunu yazacam cevaba sana guvendım ya catar ya batar eyvallah :D


  • rockman002  (09.01.15 01:26:06) 
Olm sen rahatsiz misin. Adam ne guzel cevap vermis ahaha ne guldum demissin. Adam yine anlayisli cikmis da sana ters cikismamis.


  • baldur2  (09.01.15 01:39:54) 
Soru'dan sonraki kısmı sen yazdıysan, okuma sen bırak bence.


  • mobilemob  (09.01.15 02:07:30) 
Sosyal medya kullanımı, geri bildirim vs vs


  • patos64  (09.01.15 07:23:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.