[]

andre santos vs caner erkin

az önce facebook'ta santos'un sivas'a attığı golü görünce aklıma geldi. bi aralar çok formdaydı. takımın en iyilerinden biriydi. savunması zayıftı ama müthiş bindirmeleri ve harika bi tekniği vardı. caner de 2 yıldır üst düzey oynuyor. bi kıyaslama yaparsak şu anki caner mi o dönemki andre mi sizce? caner gibi sanki he?




 
savunma yoktu santos'da. caner iki yönde de daha etkili bir futbolcu.


  • omer gibi  (09.01.15 00:26:24) 
andre santos hiçbir zaman caner'in sürekliliğini gösteremedi. ama bilek olarak caner'den cok daha iyiydi. ikisini tercih etmem gerekirse gözüm kapalı caner'i seçerim.


  • delineron  (09.01.15 00:27:40 ~ 00:31:35) 
Caner istedigi zaman savunma yapabiliyo. Santos ise istese bile yapamiyodu.


  • baldur2  (09.01.15 00:46:24) 
caner hucumda da santos'tan iyi bana kalirsa. bilek o kadar onemli bir sey degil.


  • bohr atom modeli  (09.01.15 00:48:26) 
santos çok vurdum duymaz bi topçuydu.bazen 9'luk oynar bazen sahada yürürdü.gerçi bunları her maçını izklediğimden söylemeiyorum da yorumlar bu şekilde idi.yani cevap hiç sevmem karakter ve sporcu kişiliği olarak ama caner'dir.zaten iyi topçu oldu caner.baya geliştirdi kendini


  • high hopes of the sozluk  (09.01.15 00:49:58) 
Andre Santos. Tartışmam bile.


  • pozzecco  (09.01.15 05:47:29) 
Caner bu sene ne oynadı allasen. Santos her türlü daha iyi.


  • tantunisultansüleyman  (09.01.15 07:06:30) 
Şu anki Caner'i sorduğunu düşünürsek tabii ki Caner Erkin diyorum.

işine gelince,büyük maçlarda falan savunmada çok etkili olabiliyor. Hücumda zaten iyi. Andre Santos daha teknikti ama bir Colin KAZIM,aLEX telles,ramon Motta gibi oynadığı kanadı top rakipdeyken mağdur eden tipte bir oyuncuydu. Her brezilyalı gibi maç da seçiyordu,yani bazen o eşsiz hücumundan da mahrum kalıyorduk.

Ben teknik direktör olsam daha dengeli bir oyuncu olan Caner Erkini tercih ederim.
  • rudeboy  (09.01.15 10:17:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.