[]

Vazgeçecek kadar çok sevmek

17 yaşında iki lise öğrencisi var. Biri mersin biri bursada yaşıyor. Internet üzerinden çok kısa bir süre önce tanıştılar ama birbirlerine deli gibi aşıklar. (ergen deyin, istediginizi deyin) Birbirlerini o kadar seviyorlar ki daha fazla üzülmemek için konuşmayıp hayallerinde yaşama kararı aldilar dün gece ve gece boyunca konuşup ağladılar bu gün dahil. Tekrar birlikte olmalilar mı, aşk yolunu bulur onları birleştirir mi yoksa kalplerde yara olarak durmalı mı sizce?

Not: lütfen sınava çalışın, okula odaklanin demeyin o konuda sıkıntımız yok zaten.


 
e madem öyle azcık sabredip aynı şehirde okul kazansınlar.


  • bxgx  (09.01.15 00:19:26) 
Niye ayrılıyorlar ben onu anlamadım.
Mesafeler engel değildir hicbir zaman tabi henüz biraz kucuksunuz engel teşkil edebilir o da doğru.
Neyse bu kadar derin düşünmeye gerek yok konusun gittiği yere kadar gitsin canım.
  • takilagimacanim  (09.01.15 00:20:31) 
4 yıl uzaktan ilişki yürüttüm, şimdi 2 yıllık evliyim, mutluyum, yakında çocuk da olursa on numara 5 yıldız ;)


  • pccopath  (09.01.15 00:43:07) 
Niye ayrilmalari gerekiyor ki o kısmı anlamadim?
Ortak bi amacınız var şuan. Ayni yada yakın sehirlerde üniversite okumak. Bundan daha güzel bi iliski alevleyicisi durum olabilir mi birbirinizden daha baska biri sizi motive edebilir mi? Krizi firsata cevirinn. Ortak amaç için her seye değer.

  • gis  (09.01.15 00:51:24) 
17 yaşındalarsa çok düşünmesinler paldır küldür girsinler olaya.
bi de vazgeçicek kadar sevmek diye bir şeyin olduğuna da inanmıyorum. en azından o yaşlarda yok. çoğunlukla da tam tersi oluyor Tarkan abimize kulak verelim www.izlesene.com
ve tabi yukarıdaki "aynı şehirde üniversite kazanmaya çalışsınlar"a katılıyorum.
  • hesabım silindi kırgınım modlar  (09.01.15 00:57:11) 
Şu an on yedi yaşıma bir öğüt versem o da "bırak bu depresif halleri" olurdu.

Zamanla öğreniyor insan tabii, alışıyor da bir miktar ama, daha ne aşklar gelip geçecek üzerinizden.

Bir şey olacaksa, olur. Kalplerde yara haline getirmektense tatlı bir hatıra yapmak daha iyi.
  • federer  (09.01.15 02:42:38) 
ay çok tatlı
bu kadar çok seviyosanız uzun mesafe ilişkiyi yürütürsünüz bence, o yaşlarda zor olmuyor.
zaten 1 sene sonra da sınav var yanılmıyosam
üniversiteyi aynı şehirde kazanmaya bakın

bu arada yüzyüze görüştünüz mü bilmiyorum ama ne yapın edin, buluşun :)
  • littlejack  (09.01.15 18:43:37) 
ders çalışma kısmını bilmem de. bu sıralar ne yapın biliyonuzmu siktir edin bak hzır bursa da olan çıkın dağa board yapın. 40 lira ekipman telesiyej falan totalde 150 lriaya krallar gibi yemekte yersiniz kayakta yaparsınız çok zevkli adrenalin. bu hafta gidiyorum ben. dönünce yine sever :)


  • gokhan atestepe  (09.01.15 23:26:45 ~ 23:27:17) 
ergenlerin kaderi bu herhalde. ulan uzak mesafe olur da bu kadar mı olur. günübirlik gitsen gidemezsin, gidip kalacak olsan daha 17'sin o işleri beceremiyosun. sizin işiniz de zor be abi.

bak sana bi şey diyim, bu tip konularda kimseyi dinleme. ergen diyen de olur, "aman ne olacak sizin aşkınızdan" diyen de. sen samimiyetle "seviyorum ulan" diyebiliyosan sonuna kadar git.

17 yaşındaymışsınız. en azından lise 3'tesinizdir diye tahmin ediyorum. dişinizi sıkın, 1.5 sene sonra aynı şehirdesiniz eğer üniversiteyi kazanırsanız. benim 6-7 senem uzak mesafe ilişkisiyle geçti. "geçer mi 1.5 sene" deme. o kadar seviyosanız her türlü geçer, rahat ol. ben de 17 yaşındayken geçirdim o süreyi yani 30'umdayken değil.

ha üniversiteye başladığında uzak mesafe işlerine bulaşma derim. 20 yaşına geldiğinde elinde 8 sene uzak mesafe ilişkisi ve buna karşılık sadece "el tutma" deneyimi olduğu zaman kendini aptal ve kandırılmış hissediyor insan. bu tip ilişkiler ergenlikte güzeldir, hoştur. insanın güvenini yerinde tutar. ama 18-19'dan sonra "sanal"ı bir köşeye bırakmak lazım.
  • der meister  (09.01.15 23:30:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.