[]

Platonik bu mudur, aşk bu mudur ?

Merhaba herkese

Şimdi bir kız var çok hoşlanıyorum ben bu kızdan. Bir arkadaş grubunda tanıştık. İlk başlarda daha samimi gibiydi. Zaman geçtikçe sanki benden uzaklaşmaya başladı yada bana öyle geliyor.

Bu arkadaş grubuna ben o kız ve bir 5-6 kişi yeni katıldı eskilerden de 4-5 kişi var.

Bu kız diğerleriyle samimi olmaya başladı. Bu samimiyet beni üzüyor, sanırım kıskanıyorum. İlk defa birini kıskanıyorum. Hani ben onunla konuşunca konuşuyor sohbet ediyor. Yaptığı bir organizasyon da beni de çağırdı. (beni çağırması beni o kadar mutlu etti ki) ama ben konuşmazsam benle hiç konuşmuyor. Mesela grupça bir yerler de toplandığımızda eğer hiç selam vermezsem hiç konuşmayız. Zaten grup içinde giderek popüler olmaya başladı yani onunla konuşan çok.

Ben benimle de konuşsun halimi hatırımı sorsun istiyorum. Tamam belki hoşlanmıyor benden. Belki daha cazip kişiler var grupta ama bende hoşlanıyorum ama ya.

Bana bir şey söylediğinde çok mutlu oluyorum hakaret etse yüzüm gülüyor sırf benimle konuşuyor diye. Ama onun gözünde çok değerim yok bunu anlıyorum.

Ama başka erkekler gibi whatsapp tan yazma, mesaj atma gibi eylemlerde bulunmadım hiç.(millet neler neler yapıyormuş ya). İlk zamanlar bir kere mesaj atmıştım yaklaşık 20 saat sonra cevap atınca beni pek sallamadığını anladım zaten.

Zaten öyle mükemmel biri değilim kendime çatışıyorum sürekli(eski duyurularım dan anlayabilirsiniz) bu kız daha çok kafamı karıştırdı

Şimdi bana söyleyin ben aşık filan mı oldum ? daha önce hiç böyle hissetmemiştim :(

Ve lütfen tavsiyelerde bulunun ne yapayım ben, nasıl davranayım ?

Teşekkürler...

 
Hoşlandığı için çekiniyor olabilir. Paldır küldür yürü bu kıza bence.


  • r_u_h  (09.01.15 11:00:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.