[]

lens solüsyonu

opti free, solo care ve bausch&lomb lens solüsyonlarını kullandım hep bu zamana kadar.
solo care gözüme en iyi gelendi fakat eczane harici bulamaz oldum.
eczanelerde de solo care'i 30 tl den acıyolar. 20 liraya iki tane alan adamdım solo care'i.

o yüzden opti free ye yönlendim ama göz kuruluğuna sebep oluyor. hiç memnun değilim. yeni açılmış lensi bile hemen çıkarıp atmak istiyorum. lensim acuvue advance yada oasysti tam hatırlayamadım bu arada.

ne önerirsiniz solüsyon olarak? bausch&lomb a mı devam etsem?

 
bausch and lomb'un biotrue'su en iyisi. bütün solüsyonları denedim bu açık ara en iyi bence. renu dandik de biotrue çok iyi.


  • ack3000  (08.01.15 21:33:49) 
renu kullanma sakın kör olursun. solo care'i ben de çok seviyorum ama uygun fiyatlı bulursam alabiliyorum bulamazsam opti free. biotrue'yu fiyatından dolayı hiç denemedim. opti free'de kuruluk yaşamıyorum.


  • who cares wins  (08.01.15 22:09:02) 
birkaç farklı marka kullandım ama uzun süredir opti-free kullanıyorum, hiç bir sorun yaşamadım (diğerleriyle de yaşamadım gerçi). Batma kuruluk sebepleri lensten kaynaklanıyor olabilir. Bir de lens eğer uzun süre kaldıysa ya da bilgisayar kullanırken falan rahatsız ediyorsa refresh marka minik minik suni gözyaşı damlaları var onları kullanıyorum yeni takmışım gibi yapıyor.


  • sanquis  (08.01.15 22:47:25 ~ 22:48:09) 
biotrue kullanıyorum uzun zamandır, çok memnunum. 2 tane büyük şişe 40 tl'ye aldım.
daha önce solo care optifree falan hepsini kullanmıştım.

  • bradshaw  (09.01.15 08:37:59) 
Ben de biotrue diycektim ama herkes onu onermis zaten bir daha tekrarlamayayim


  • surfer  (09.01.15 12:28:12) 
Biotrue :)


  • photo85  (09.01.15 16:28:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.