[]

dövme tavsiyesi

yok sıfırdan bir tavsiye istemiycem sizden.

şimdi mitolojilerde trickster diye bi tip var. fool, loki, jester, syrdon, evnissyen, cuchulainn gibi isimleri olabiliyor farklı kültürlerde. en bilinen tipi ise iskambil kağıtlarındaki joker. ama tabii ki öyle batman'deki joker filan olsan istemiyorum.

aradığım şey biraz da karanlık bi tip olmalı. bunlarla google'da bazı aramalar yaptım tabii de böyle mitolojik tiplerin değişik görsellerinin olduğu bi yer var mı bildiğiniz?
mesela şurda sadece ortadaki tip şekli fena değil ama daha iyisi olabilir diye düşünüyorum:)
pavellas.files.wordpress.com

ayrıca aklınıza gelen konuyla ilgili herhangi bi tip, görsel filan varsa onu da yazabilirsiniz. şöyle de bi liste var mesela.
en.wikipedia.org

 
Abi bilmiyorum da, jester sapkasiz bir sey bul bence.


  • common of demons  (08.01.15 21:30:18) 
in flames'in jester'ı var. karanlık dediğin için direkt o geldi aklıma. ben aynı arayışla onu yaptırdım zamanında.


  • loveinaflipbook  (08.01.15 21:31:54) 
@common of demons

aksine ben şapkalı olsun istiyorum daha çok. onu da yazacaktım da sonra vazgeçtim:)
  • tepedeki psychedelic adam  (08.01.15 21:34:08) 
Senin bedenin, senin kararin. :)


  • common of demons  (08.01.15 22:06:24) 
anladığım kadarıyla trickster'ın joker/the fool tarzı yorumlarından istiyorsun?

benim de ilk dövmem olur kendisi, zamanında çok araştırma yapıp deviantart'tan tanıştığım bir sanatçının işleri arasından seçmiştim. 6 sene oldu, şimdi çok fazla kaynak var bu işler için. devianart'ı hala öneririm. onun dışında pinterest de çok kaliteli ve modern tasarımlar bulabileceğin bir yer. son olarak instagram'da yapılmış dövmeleri inceleyebilirsin.

www.pinterest.com
www.pinterest.com
realistik bir şey arıyorsan : www.pinterest.com
www.pinterest.com
www.pinterest.com
  • gizemlikovboydankacankertenkele  (09.01.15 09:15:01) 
@gizemlikovboydankacankertenkele
evet, daha çok öyle bişey arıyorum. teşekkür ederim.

  • tepedeki psychedelic adam  (09.01.15 10:37:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.