[]

gizemli görünmek ne işe yarıyor?

saçma sapan bi soru sordum ama valla merak ediyorum. belki yeni tanışılan insanlarda bi merak duygusu uyandırıyodur, birilerine çekici geliyodur falan ama insan sittin senelik arkadaşına gizemli görünmek için niye kasar?
bi arkadaşım var (30+ olduğunu belirteyim de saçmalığı iyice belli olsun) bu işin şahı şahbazı, kendisine sorduğumda kıkır kıkır gülmek ya da "nalakası var yeaa" demek dışında bi cevap vermediği için harbi merak ediyorum.
şöyle huyları var mesela çok abuk subuk bişey söylüyo "ikinciye geçiyorum" gibi, "neyin ikincisine" diyince "ikinci işte" diyo. biraz daha sorunca susuyo, ben de kurtlu olduğum için "neyin ya ödevin mi filmin mi neyin" diye sormaya devam edersem ya sıkılmış gibi bi poz takınıyo ya da salak salak gülüyo.
ya da mesela onunla ilgili bi durum var iş görüşmesi, sınav, eski sevgiliyle buluşma vb. ondan önce ne giyim, ne diyim, öyle yaparsa napayım diye günlerce beynimi yemesine rağmen olay olup bitince aramıyo, ben ararsam telefonu açmıyo. en son konuşabildiğimizde de gizemli pozlar takınıp beni çatlatmadan anlatmaya tenezzül etmiyo.
niye yapar insan bunları?

 
gerzonun teki.
senin onu kendine yakın gördüğün kadar o seni kendine yakın görmüyor.haline tavrina bakip sonra gülüyo bile olabilir.
işte bu kadar katıyım böle durumlarda.
  • jamswety  (08.01.15 17:35:15) 
kendisi hayali değilse bok gibi bi arkadasmıs. 10+'da anca idare eder o tavırlar. yasından basından utansın.


  • ufukcel  (08.01.15 17:35:50) 
ben de kendimi katı sanırdım bayağı katısınız yahu.
ne işe yarıyo peki kendisi ne sağlamış oluyo bu durumdan onu bi anlasam.

  • hayali arkadaş  (08.01.15 17:42:06) 
bazı insanlar için böyle davranmak onlara haz veriyor diye düşünüyorum. ben de çok sormuşumdur hakkaten bu insan bunu niye yapıyor diye. tek ulaştığım sonuç, bu yaptıkları şeylerden kendi kendilerine haz almaları.


  • zebragibi  (08.01.15 17:44:22) 
büyük ihtimalle sınavı, iş görüşmesi, eski sevgiliyle buluşması vs vs beklediği kadar iyi geçmemiş. size uzun uzun bahsedip beyninizi yemesi, o konular hakkında beklentiyi yüksek tuttuğunun göstergesi. ama olayın sonunda bir nevi hüsrana uğramış ve sizi, hüsrana uğradığını açık kalplilikle itiraf edecek kadar yakın görmüyor ve yenilgisinden bahsederek egosunu incitmek istemiyor. bu yüzden gizemli adamı oynuyor.

hemen gömmeyin ama çok bayılmadığım biri gelip hayatımla ilgili bilmesini istemediğim bi şey sorunca "offf bi git amk ya" diyemeyeceğim için bazen ben de gizemliyi oynamış gibi yapıyorum :')
  • littlejack  (08.01.15 17:45:42) 
hacı gizem filan değil bu adam bildiğin adam seni senin onu sevdiğin kadar sevmiyor. eminim iyice yapıştı bu da diye söyleniyordur. kusura bakma sert oldu biraz ama tarafsız bölgeye sordun


  • batman degil betmen  (08.01.15 17:46:20) 
yok yaa o kadar da değil kaç senedir arkadaşız bana değer verdiğini biliyorum bunlardan ibaret değil iletişimimiz. hatta ben çok vefasızımdır bişeylerle çok meşgulsem arkadaş, sevgili herşeyi unuturum o daha tutarlıdır arkadaşlık konusunda. ama işte böyle küçük saçma anlarda öyle bi -mış gibi oyunu oynaıp kendini önemli mi hissediyo napıyo onu anlamıyorum.


  • hayali arkadaş  (08.01.15 17:49:12) 
amaç ilgi çekmek işte.

merak ettiriyor. sen de iyi niyetliymişsin zaten merak edip duruyorsun. bu da işine geliyor.
ben olsam hastir ordan diyip bi daha sormam. kendi gelir anlatır çatlamamak için.
  • rayde  (08.01.15 17:49:23) 
@radye :) evet onu yaptım en son önemli bişey vardı aramadım hiç sormak için, heyecanla arayıp anlattı tabi ama 2 gün geçti o bunu yapana kadar ben de 2 gün bayağı huzursuz oldum abarttım mı acaba diye. önemli bişeydi çünkü.
bazen de "ooo gizem. bana da öğretir misin yoksa genetik mi" falan diye dalga geçiyorum ama bokunu çıkarana kadar dalga geçiyorum bayağı bozulduğu oluyo.
normalde de nefret ederim insanları bozan tiplerden.
  • hayali arkadaş  (08.01.15 17:53:49) 
Sen onu sikliyosun diye yapar. Sikleme.


  • amarikanya fitbolcusu  (08.01.15 20:15:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.