[]

çift kişilik yatağı L koltuk yapmak

dün iki kişilik yataktan iki tane tek kişilik yatak yapılır mı diye sormuştum. (git: 888319)
asıl derdim şu. ne siz sorun ne ben söyleyim bir nedenden dolayı iki tane çift kişilik yatağım ve (artık) minicik bi evim var. çift kişilik yataklardan biri mecburen evin en güzel manzaralı odasında kitaplıklar ve çalışma masasıyla birlikte salak salak durarak sinirimi bozuyo. atamıyorum çünkü bazalı ve yeterince dolap da olmadığı için bazaları ağzına kadar dolu.
ben de şöyle bi çözüm hayal ettim. çift bazalı olduğu için (yani iki parça halinde bazalar) onları L şeklinde koyarım, yatağı da kestiririm minder kırlent falan ayarlarım L koltuk olur. biraz dar olacak ama hayvanat gibi yataktan iyidir. ama yaylı yatakların bölünmediğini öğrendim.
bu durumda çözüm önerisi olan var mı ince şilte gibi şeyler alabilirim mesela ama nerde satılır kaça satılır. böyle şeyleri yaptırmak çok pahalıya geliyor bi kere tecrübe edip bi güzel kazık yemiştim.
durum budur yani önerisi olan var mı?

 
kırlent vesaire olmak zorunda değil. tek kişilik yatakların ucuzlarından alabilirsiniz ya da sünger alırsınız, ucuzdur, üstüne de örtü serersiniz.


  • nereye bu gidis  (08.01.15 17:03:09) 
Uygun fiyatlı bir çözüm arıyorsanız, ben olsam ikinci el tek kişilik yataklara bakardım. Şehrinizde ikinci el eşya satan birileri yoksa, sahibinden.com dan arardım. 100 lira civarına muhtemelen iki tane ikinci el tek kişilik yatak alabilirsiniz.


  • pozzecco  (08.01.15 17:06:53) 
aslında iki tane tek kişilik yatak lazım değil bana hatta hiç yatak lazım değil, o yatağın yerine koltuk olsa çok daha iyi olurdu ama dediğim gibi bazalarını kullanıyorum, o bazalarda duran şeyleri alacak kadar dolap yok evde.


  • hayali arkadaş  (08.01.15 17:16:34) 
fotoğraf yollayabilirsen bir çözüm düşüneyim?

yani ne yapmak istediğini anladım. yatağı kesmek L şeklinde koymak istiyorsun. en basitinden testere ile kesilip kumaşla kesilen yerler kaplanıcak. hangi şehirdesin
  • disardayim  (08.01.15 17:23:35 ~ 17:24:44) 
eve geçince yollayayım fotoğraf.
yatağı kesmem gerekmiyo yatak iki baza halinde yani aslında iki tane tek kişilik bazanın üstünde çift kişilik yatak var böyle yani image5.sahibinden.com

  • hayali arkadaş  (08.01.15 17:39:12) 
bence üzerindeki çift kişilik yatağı ikinci el olarak sat ve onun yerine, bazaların üzerine koymak için 2 ayrı tek kişilik yatak al. böylece aklındaki gibi bir koltuğun olur. ama yaslanacak yerin olmaz, o biraz sıkıntı.


  • inevitable loser  (08.01.15 18:19:31) 
bence o kadar yer sıkıntın yoksa yatağı duvara daya hem sırtlık gibi olur güzel bi çarşafla üzerini pano gibi bile süsleyebilirsin. yataklara da ya ucuz yollu iki yatak ya da sünger falan ayarlayıp bi şekilde kullanabilirsin.


  • tannis  (08.01.15 20:51:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.