[]

90 ve öncesinde doğanlara sesleniyorum.Bu eski filmin adı ne ola ki ?

Asker bir babanın(diplomatımsı bişey de olabilir ) küçük kızı yatılı okula veriliyor. Anneciği yok bu çocuğun. İlerleyen zamanlarda kızın okul parası yatmıyor ve babacığının öldüğü haberi geliyor. Bunun üzerine yurt müdüresi kıza köt davranmaya başlıyo baca falan temizletiyor ve o yurttaki diğer temizlik personeli olan küçük kızla takılıyo bizimki de. Bu arada karşı binada bir hintli adam var. Kızlar çok aç kalıyolar üstleri başları yırtık pırtık hayal kuruyor bunlar şimdi şunu yiyeceğiz bunu giyeceğiz diye. Karşıdaki hintli adamın bir de maymunu var. o adam bi şekilde yardım ediyor kızlara. Baya zaman geçiyor aradan sürekli zulum görüyorlar müdüreden. Bir süre sonra kızın babası hafızasını kaybetmiş ve yaralanmış şekilde karşı binaya geliyor sanırım. Ya da yakınlara. Kız babasını görür görmez tanıyor.



Böyle bir filmdi. Adı ne ola ki bu filmin :) izleyen var mıdır eskiden? Ben 90lıyım çocuktum, bir ara sürekli gösteriyordu kanal d de. 2000 lerden önce ya da başlarında.


Bilen adını yazarsa çok sevinirim. Çok teşekkür ederim. Saygılar ,selamlar.

 
küçük prenses

en önemli çocuk klasiklerindendir.

bunun uyarlamalarının en meşhuru zamanında shirley temple'ın oynadığı filmdir.
  • mea maxima culpa  (08.01.15 15:41:37) 
a little princess, sara.
bir kac uyarlamasi var.
(git: 535986)
  • shi aila  (08.01.15 15:45:18) 
bunun orijinal romanında babası gerçekten ölüyor.

filmde ise dramatik olsun diye hafızasını yitirmiş filan.
  • mea maxima culpa  (08.01.15 15:50:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.