[]

çok acil yüklü bir paraya ihtiyacınız olduğunda ne yaparsınız ?

söz gelimi 50 bin liraya ihtiyacınız var. ve ölüm kalım meselesi. isteyebileceğiniz akraba vs. yok, bankadan da kredi çekme imkanınız yok, ayrıca satacak birşeyiniz de yok.

neler yapardınız ? böyle bir darboğazdan nasıl çıkardınız ?


 
çıkamayanlar için:

(bkz: tefeci)
  • zlipknot  (08.01.15 15:39:58 ~ 15:40:03) 
ölümün güzelini hayal ederek.

şimdi akraba yok, banka olmadığına göre iş yok. kredi yok. satacak bir şey yok. peki bunun geri dönüşü, ödemesi nasıl olacak?

tefeciye gitseniz o zaten parayı ödeyemediğiniz an çökecek size.
  • galahad  (08.01.15 15:44:17 ~ 15:44:37) 
çıkmam, öyle dururum. beyle.


  • nereye bu gidis  (08.01.15 15:48:12) 
tefeci de olmaz bu durumda, cunku tefeci geri alamayacagi parayi borç vermez.

satacaginiz bir sey yoksa tefeci size neden borc versin.

ben öyle bir durumda sabreder kaderime razi olurdum.

cocugumun cani ise önemli olan konu banka soyardim sanirim.

cok da guzel plan yaparim valla :)
  • cokilgincvesesgetirecekbirnickarayanadam  (08.01.15 16:10:24) 
ölmek de var kalmak da boşver yoksay


  • partizan  (08.01.15 16:10:29) 
Cikacak secenek birakmamissin ki. Cikilmak sayilacaksa intihar var.


  • baldur2  (08.01.15 16:14:17) 
daha çok detay lazım mesela ödemen gereken bir borç ise biraz faiz ekletip senet yapabilirsin , eğer borç değil de önden peşin ödeme isteyen bir yer ise biraz peşinat verip gerisini taksit isteyebilirsin senetle , dediğim gibi biraz daha detay olursa cevaplar daha iyi olabilir , umarım en kısa zamanda bu sorununu çözersin.


  • JD  (08.01.15 16:56:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.