[]

Aliexpress Siparişim

Selamlar,

Aliexpress'ten ilk siparişim. Takip No BJ ile bitiyor. Pekin'den geliyor o nedenle sanırım? track.yw56.com.cn adresini vermişler takip için.

2014-12-13 15:00 ShenZhen Handed over to Beijing Post
2014-12-11 20:00 ShenZhen Departured from ShenZhen Yanwen Sorting Center and Despatched to the China Post
2014-12-11 18:00 ShenZhen Arrived at ShenZhen Yanwen Sorting Center

PTT'den bu paketi nasıl takip edebilirim? Edebilir miyim?

Teşekkürler.

 
Türkiye'ye girdiği andan itibaren PTT yurtdışı takipten takip edebilirsin.


  • nop  (08.01.15 15:11:04) 
direkt pttnin sitesinden gönderi takip deyip kodu yazıp kontrol edebilirsin. ben şu anda 3 tane bekliyorum hepsi gözüküyor sistemde, henüz tr ye girmeyenler bile gözüküyor hatta.


yalan olmasın görüntüde ekleyim herkes tr ye girince takip edebilirsin demiş ama.
imgur.com
  • prezarlatif  (08.01.15 15:12:00 ~ 15:16:06) 
Cevaplar için teşekkürler.

@sheisguilty

Bahsettiğin ürünün koruma süresi mi? Şu an 10days 19hours 8minutes 31seconds kalmış. 2 gün kala Open Dispute açarak dediğini yapayım öyle mi?
  • teknikekip  (08.01.15 15:22:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.