[]

izmir-hancıya nasıl gidilir?

buca dolmuşundan nerede inmem ve neye binmem lazım? küçük cafe sinden bahsetmiyorum, bu ata falan binilen büyük hancıdan bahsediyorum.. cevap verenin ellerinden öpeceğim..




 
hancı'nın içine hiç girmedim, fakat buca'da bir tane hancı biliyorum, o da heykel'deki
buca heykel durağında inince hemen girişinin önünde oluan hancı.

başka bir hancı daha mı var?
  • twang  (09.08.09 16:44:42) 
heykelin orda benim bildiğim de. ben de girmedim ama gayet de büyüktür. bi ara at filan da vardı da şimdi yok artık herhalde. zaten olduğu zaman da ufacık bi yerdeydi. öyle at binilip de koşturulan bi yer değildi yani zaten. başka da hancı duymadım ben de.

yani dolmuşçuya heykelde ineceğinizi söyleyeceksiniz. aslında heykelden biraz geride, önünden geçerken görürsün herhalde.
  • tepedeki psychedelic adam  (09.08.09 16:56:23 ~ 17:01:43) 
cevap vermekte geç kalmadıysam eğer, buca üçkuyulardan kalkan kaynaklar minibüsleri ve 177 numaralı eshot gidiyor oraya, dediğiniz yer buca gölet olması lazım.


  • miskinim  (10.08.09 00:21:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.