[]

Kadıkoy de nerden eve cıkılır?

Arkadaslar kadıkoy cıvarında eve cıkmam lazım arkadasımla fakat hep taksım cıvarında yasadıgım ıcın kadıkoyde nerde eve cıkılır bı fıkrım yok semt olarak.

2 kısı rıhtıma yakın bılemedın 1 metro duragı uzaklıkta 900-1100tl aralıgında 2+1 yada 1+1 Ev bulabılır mıyım bulabılırsem hangı semtlerde neyı aratarak bulabılırım.


 
fiyatlar su an nasildir bilmem ama yeldegirmenine bakin bence


  • chavezding  (07.01.15 20:38:54) 
bahsettiğiniz fiyatlarda kadıköy'ün merkez mahalleleri, acıbadem, hasanpaşa ve göztepe tarafından ev bulmak mümkün değil şu aralar. 2 ay önce ben de bakıyordum o civarlardan; fakat 1500 tl'ye 1+0'lardan bahsedilince mecburen vazgeçtim. fikirtepe belki olabilir. ataşehir'in giriş kısımlarına (örnek mahallesi, vs.) bakabilirsiniz, kadıköy'e 10-15 dakikalık mesafede otobüsle.


  • doktor bey  (07.01.15 21:45:44 ~ 21:47:43) 
ben de baktım(hatta hala bakıyorum) ama o fiyata malesef ev yok, kümes var..


  • reso aga  (07.01.15 23:49:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.