[]

kim yong a duyulan abartılı sevginin altında mantıklı bir neden var mı?

şaka değil. kurmaca olabilir mi?




 
psikologlar bu durumu stocholm sendromu, vatandaş ise seversen sikilrisn sikersen sevilirsin olarak açıklıyor.


  • mayeskuel  (07.01.15 18:57:41 ~ 18:57:56) 
Hepsi kurgu ve şov. Sadece propaganda amaçlı kamera çekiyor diye değil, bizi asmasın diye, gönlünü hoş tutup daha çok yağlayalım da daha az insanı kurşuna dizsin diye.

Eric Cartman'ın diktatör olmuş hâli.
  • hiko seijuro  (07.01.15 19:01:04) 
Öyle bir şey vardı ki zaten. Yani eğer onu gördüğünde ağlamazsanız, sevinmezseniz asılıyorsunuz gibi bir şeydi. Kurmaca yani.


  • secilmis uye  (07.01.15 19:17:10 ~ 19:17:22) 
Belki de hallerine agliyorlardir. Mesela "AMK akil hastasi zirbo zicti agzimiza" falan gibi..


  • tazemumya  (07.01.15 19:59:12) 
adamlar dogduklarindan bu yana agir bir sekilde propagandaya maruz kaliyorlar. disariya da acik olmadiklari icin devlet ne propaganda verirse onu yiyorlar. firavun gibi bir konumu olan birini sana da dogdugundan bu yana yari tanri diye deselerdi sen de onlar gibi hungur hungur aglardin.


  • goo.gl  (07.01.15 22:12:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.