[]

mp3 player tavsiyesi

Öncelikle eski duyurulardan link verecek olanlar bakmasın, baktım onlara.

Aradığım özellikler şunlar:

*En önemlisi uzun süre dayanan batarya, pilli istemiyorum şarjlı pilim var ama kaybediyorum, unutuyorum vs vs...

*4 gb olsun mümkünse, olmazsa 2 gb'a da razı olabilirim.

*Fiyatı unutmuşum 100 civarı olsa ne güzel olur... Hatta daha aza iyi bir şey varsa da hoş olur...

*Sadece mp3 çalması yeterlidir, ekstra hiç bir özelliğe gerek yok.

*Philips olmasın.

Bu özelliklere sahip ürünler kullanıp memnun olanlar varsa, ne ki o?

 
ov ov ov. hep bu anı bekliyordum.

samsung yp-u3!

şöyle biraz detay vereyim: şarjı gayet iyi gidiyor. fiyatı da belirttiğiniz civarlarda. radyolu modelleri de var. ses de kaydediyor. kayarak açılan usb çıkışı var. ses kalitesi dinlediklerim arasında en iyilerinden diyebilirim. daha ne olsun?
  • cro magnon  (09.08.09 14:28:10 ~ 14:33:30) 
  • bodom  (09.08.09 14:31:03) 
@cro magnon
Şarjı 15 saat demiş ancak genelde o kadar gitmiyor ya yaklaşık olarak ne kadar gidiyor?

  • loralynn  (09.08.09 14:42:13 ~ 14:54:47) 
12 saat civarında hatta daha fazla gittiğini rahatlıkla söyleyebilirim. ama şu var, ilk birkaç kullanımda pil tam performansına ulaşmıyor. birkaç kez tam olarak doldur-boşalt olduktan sonra dayanma süresi artmaya başlıyor.

yani zirveye varana dek şarjının dayanma süresi giderek artıyor. zirveye dayandıktan sonra azalmaya başlıyor. lakin ben 1 sene kullanmıştım bu mereti, haftada 1 yahut 2 kez şarj ediyordum. 1 buçuk saatte tamamen şarj oluyor.
  • cro magnon  (09.08.09 14:57:26 ~ 15:02:17) 
sadece mp3 çalacaksa bir sürü alet bulunabilir, bu özelliklere ek olarak kaliteli ses aranıyorsa, creative tek adres. ama sadece bu özellikler demişsin o zaman istediğin bir tanesini alabilirsin. duyurunun formatı dolayısıyla şöyle de bir öneri yapalım o zaman;

www.hepsiburada.com
  • bykush  (09.08.09 15:06:08) 
Kaliteli ses tabi ki olsun. Yazmak aklıma bile gelmedi yani...


  • loralynn  (09.08.09 15:09:04) 
yukarıdaki cevap tiklendiğine göre bir öneri daha, cro magnon'un verdiği linke baktım da ses kalitesi güzele benziyor, en iyisi bir elektronik mağazaya gidip ses kalitesini yerinde test edip almak. öncelikle creative diyorum tabi ki, bu samsung yp-u3'ten de bir şeyler çıkabilir, yukarıda önerdiğimi de denersen, kesinlikle istediğin bir şey bulacağına inanıyorum.


  • bykush  (09.08.09 16:00:54) 
1 gb u3 50 lira: urun.gittigidiyor.com

2 gb u4 radyolu 89 lira: urun.gittigidiyor.com

u4'ü hiç kullanmadım ama tasarım dışında çok birşey değişmemiş zaten.
  • cro magnon  (09.08.09 19:04:06) 
2 gün kadar önce teknosadan "oblio music plus g2x" diye birşey aldım. Gayet güzel bir alete benziyor. Ses kalitesi hiç fena değil ki bunu çeşit çeşit mp3 çalar denemiş biri olarak söylüyorum. Bunun dışından kutunun içinden Sennheiser kulaklıklar da çıkıyor ki gayet kaliteliler.

alet fotograf görüntüleyebiliyor, avi formatında video oynatabiliyor ses kaydı yapabiliyor vsvs. ayrıca çok da küçük.

kötü yanı 2 gb olması. fiyatı 80 lira gibi birşeydi.
  • the angevil  (09.08.09 21:41:15) 
kesinlikle ama kesinlikle sandisk sansa clip. 2 GB olaninin fiyati zaten 70 lira mi ne vatan'da.

ufacik bi ekrani var; ogg, flac caliyor.

iddia ediyorum, icinden cikan kulakliklarla bile ipod shuffle'inkinden ustun bir ses kalitesi var; bunu sadece ben soylemiyorum. bu isten gercekten anlayanlarin yazdigi reviewlardan okudum.

sarji 16 saat gidiyor, devamli izmir-ankara(8saat) yaptigim icin biliyorum.

acayip bi sekilde tavsiye ediyorum. pisman olmazsin.
  • osuruklu  (09.08.09 21:55:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.