[]

Hesaplaşma ( Heat )

Anne baba dışında bir aile ferdiyle ( sizden büyük ) baya baya aranız kötü oldu mu , bir de önceden samimi olduğunu biri , şimdi sizi arayıp tehdit ediyor veya kin nefret kusuyor mu, başınıza böyle bir şey geldi mi , benim geldi berbat bir durum.




 
ilki için hayır. ikincisi için ise sevgili de samimiden sayılacağına göre ilk sevgilim terk edilmesi sonucu "evine başına yıkarım" tarzı tehdit içeren birkaç cümle etmişti, "gel yahu, gelmezsen hatırım kalır :(" demiştim, korkmadığımı anlayınca kesmişti.

ek: ben soruyu yanlış anlamışım galiba ama anlatım da hatasız denemez.
  • devilred  (07.01.15 15:07:05 ~ 16:18:43) 
birazdan yazacaklarım için özür dilerim. bugünkü olaydan sonra dengemi yitirdim.
anasını avradını düzerdim çoluğunun çocuğunun yanında. arayıp tehdit edecek, bi de akrabam öyle mi? yerimi yurdumu bilmiyor mu, gelsin anlatsın derdini.
kimse yapamaz böyle bi şey.
ben allahtan korkmam, babamdan korkarım. hayatında bana tokat vurmamış adamdır, ama çekinirim. babamın desteğini arkamda bulayım, bırak bi tane akrabayı, imparatorluk yıkarım. kimseye telefonla artistlik yaptırmam, kimsenin tehtidini almam.

tabi hak edecek bir şey yaptıysan orası ayrı.
  • norek  (07.01.15 16:15:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.