[]

derimod bu muymuş lan?

şu zamana denk ayakkabıya öyle deli paralar vermedim ve günlük/işte kullanım için aldığım en pahalı ayakkabı da bu oldu. geçen kurban bayramı, sanırım ekim ayı civarları aldığım ve bazen yağmurlu, nadiren karlı, genelde soğuk bir ortamda giydiğim ayakkabı 3 aylık kullanımdan sonra büküldüğü yerlerden çatladı. bu ne lan? 50 liralık deichmann bile daha fazla dayanmıştı. memlekete gidince götüreyim göstereyim adamlara diyorum. bir de sanırım deri boyası bulup onunla boyayacağım. başka tavsiyesi olan?




 
Orjinal deri ise çatlar. rugan tarzı mı? Yoksa nubuk deri mi?


  • dokuzonbeş  (07.01.15 14:46:11) 
abi ben de bunu anlamıyorum. orijinal deri çatlar, orijinal deri çorabı boyar, orijinal deri ayak kokusu yapar.

lan o zaman orijinal deri bok gibi bir şey demek ki. niye dünya paraya satıyorsunuz? ben orijinal deri giyme derdinde değil, kaliteli ayakkabı giyme derdindeyim. ayakkabı olma koşullarına uygun bir malzeme değilse sen de orijinal deriden ayakkabı yapacam diye kendini yorma, bana da olmayacak şeyi dünyanın parasına satma. bu ney lan?
  • kibritsuyu  (07.01.15 14:59:28) 
@kibritsuyu

o zaman suni deri yada plastik ayakkabılar giy.

deri ayakkabıyı kendi derin gibi düşün. sağlıklıdır, nubuk deri ürünleri çoraba renk verir (ayakkabı içerisinde yazar) kaliteli ayakkabı giyme derdinde iseniz gerçek deri ürünleri giyeceksin..

daha kesmediyse atla gel ayakkabı imalatını beraber yapalım.
  • dokuzonbeş  (07.01.15 15:07:39) 
şuan kullandığımın içi su geçirmez kumaş, kalın ve yumuşak destekli, sıcak da tutuyor... dışı da suni deri kaplama.
sağlık dersen, suni deri ile temasım yok. kalite dersen, gerçek derinin dez-avantajları yok.
gerçek deri kısa sürede deforme oluyor ve gereksiz pahalı bence... sevmiyorum.
  • ucan spagetticanavari  (07.01.15 15:13:15) 
3 aydir hic bakim yaptin mi? Evdeki mesin top bile 2 yil dokunmayinca catlayip dokuluyor.


  • divit  (07.01.15 15:17:35) 
Gercek deri nefes alir cok zorlarsan su da alir. Ayagini naylona sokmak istersen serbest tabi.


  • divit  (07.01.15 15:19:02) 
ayakkabılar rugan. ben de kibritsuyu gibi düşünerek aldım bu ayakkabıyı. deri olduğu için değil, iyi ayakkabı olduğunu düşündüğüm için. 3 ayda bu hale gelmesi iyi tanımını karşılamıyor.

boya haricinde herhangi bir bakım yapmadım. çatlaktan kastım deri kısmı bildiğin açıldı oralardan. su alma problemi olmadı. bakım için neler yapabileceğimi de ekleyin. çok daha osuruktan bir ayakkabı aynen bu şartlarda daha iyi performans verebilirdi.
  • sanat guresi  (07.01.15 16:02:47 ~ 16:03:22) 
rugan ayakkabı iz yapar yürüyorsun hergün kaç defa katlanıyor allah bilir. ve sen iz yapmamasını bekliyorsun.

rugan spreyi var ayakkabıcılarda onları alıp kullanabilirsin... hem temizler hem parlatır... eğer iz yapma değil de çatlamışsa (yani yırtılmışsa) aldığın yere götür ver. üretim hatası ise yüzde 1 milyon değiştirirler.
  • dokuzonbeş  (07.01.15 16:07:52) 
hocam iz yapma değil olay zaten, belirtmiştim. iz yapsın eyvallah ama iz yapmakla kalmadı, iz yaptığı yerlerden açıldı deri. derimod'dan almıştım işte. bakalım tatilde götüreceğiz artık. teşekkür ederim.


  • sanat guresi  (07.01.15 17:28:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.