[]

bir doktora hediye (biraz karışık yardım lütfen)

çok önemli - hayati bir operasyonu gerçekleştirmiş bir cerraha minnet borcumuzu ödeyelim diyoruz :

normalde hastane masrafları hariç 4000 liralık bir miktar bu operasyonun emeği (özel doktor). ameliyattan önce para almam söz konusu olamaz dedi bize. bir zarfın içinde 3000 lira civarı koyup götürmek seçeneklerden biri ama bunu yaparken ameliyattan önce 30 yıllık prensibime aykırı dediği lafı çiğnemiş oluyoruz.

bunun dışında hediye almak istersek ne olabilir? saat, kalem seti, çikolata?

(dediğim gibi özel doktor, bizim aldığımız 1000 liralık saati beğenir mi, klasına uyar mı vs vs vs gibi deli sorular)

edit : evet çok uzak değil, çok da yakınımız değil.

gis nickli arkadaşın fikri çok hoşuma gitti, teşekkürler kendisine ve hepinize

 
doktorun para almam dediği için yakınınız yahut çok uzak olmayan biri olduğunu varsayıyorum.esasen doktoruna göre değişir ama kişisel bir hediye almak istiyorsanız saat,kalem seti pektabi uygundur,en sık rastlanılanı çikolata almak fakat siz sanırım daha fazla bir şey istiyorsunuz.ayrıca bin liralık saati beğenmez diye düşünmeyin ve pahalı olacak diye çaba sarfetmeyin bana kalırsa,düşünmeniz uğraşmanız yeterli.


  • perlingalidd  (07.01.15 13:20:45) 
bana kalsa para kabul etmeyen birinin hediye kabul etmesı düşük bir ihtımal ama en makul olanı çikolata hatta çiçek.kalem vs mümessiller zaten hallediyor.odasına şık bir tablo tavsiye ederim ben.


  • nanelimonportakal  (07.01.15 13:28:29) 
pahalı bir saat, kalem vs. götürmek çok kıro kaçacaktır diye düşünüyorum. kaliteli bir çikolata götürmek en mantıklısı.


  • knight of cydonia  (07.01.15 13:30:17 ~ 13:31:13) 
eğer gerçekten yardımsever biriyse onun adına bir hayır kurumuna bağış yapın ya da bunu onun adına yapabileceğinizi ona teklif edin. kabul eder ya da kendi yardım edeceği biri vardır onunla bağlantı kurar vs.


  • cannibal corpse  (07.01.15 13:30:45) 
doktorunuzu ailesi varsa bir akşam yemeğe davet edin ve ailesindekilere hediye verin.


  • galahad  (07.01.15 13:42:25) 
bakır üzerine portresini yada prof dr bilmem kime teşekkürlerimizle (yada sadece bilmem kim yada minnetle filan) diye bakır /gümüş artık hangi malzemeyse tabağa güzel bi teknikle ismini yazdırabilirsiniz

saat ve direk maddiyat çağrıştıran şeyler olmasa bile bunu kabul eder. motiflifilan. yazhanesine diplomalarının yanına asar yada kitaplığına arkalıkla dik bir şekilde sergiler.
  • gis  (07.01.15 13:46:35 ~ 13:48:12) 
kaliteli bir şarap alabilirsiniz..


  • ademolog  (07.01.15 13:47:03) 
temanın isme özel ağaç kampanyası var, düşünün derim. fidanı 10 lira gibi bi şeydi, adam için hatıra ormanı yaptırırsınız. :)


  • klassno  (07.01.15 15:02:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.