[]

anneme çiçek götürecek birisini arıyorum - izmir karşıyaka

1 şubat annemin doğumgünü. ben yurtdışındayım, o tarihte yanında olamayacağım. gerçi önceki doğumgünlerinde de yanında olmak için çok çaba sarf etmedim de neyse. şimdi uzaktayken bir şey yapınca daha çok sevinir anacığım.

çiçeksepeti vs gibi sitelerden çiçek göndereyim diyordum ama sonra aklıma onlarn gereksiz pahalı ve tarih konusunda çok da güvenilmez oluşu geldi. sonra da düşündüm ki, eğer izmirde olup parası karşılığı anneme o çiçeği götürebilecek birisi varsa siteye vereceğim parayı o kişiye veririm, en azından birinin işine yarar. öğrenci olur ne bileyim ay sonunu getirememiş biri olur. ha kaç para tutacak toplamda, kimi kurtaracak, o da var ama neden olmasın ki. nasıl fikir?

var mıdır 1 şubatta izmir karşıyakada bir adrese çiçek götürebilecek olan? kaç para tutarsa o kadarını + servis ücretini banka hesabına göndereceğim. daha 1 ay var ama heyecan yaptım.

 
vaaay kova burcu bi anneye alışılmışın dışında bir yöntemle sürpriz yapmaca! çok mutlu olacak :) bana ne oluyosaa ehehe...

son dakikada vazgeçen olursa karşıyakadan yardımsever tanıdıklarım var ;)
  • gis  (07.01.15 00:58:58 ~ 17:21:27) 
organizasyonunuzu bozmak istemem ama çiçek sepetinin teslim saatine güvenemediğim için anneme çiçeği çiçekçiyle göndermiştim. internetten annenin evine yakın bir çiçekçi bulabilirsin. parayı çiçekçinin hesap numarasına gönderiyorsun ve istediğin saatte yönlendiriyorsun. yurtdışından telefon edemem dersen telefon numarasını söyle, hesap numarasını öğrenip söylerim sana :)


  • boyalı kuş  (07.01.15 08:32:45) 
amme hizmetine yedek olarak beni yazabilirsiniz.
trumanshow, bi aksilik filan olursa haber etmen yeterli :)

seviyom sizi be, ne güzel çocuklarsınız :)
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (07.01.15 08:59:09) 
beni de yedekte tutabilirsiniz. karşıyaka'ya çok yakın oturuyorum :). seve seve yaparım :).

edit: servis ücretine falanda gerek yok yahu, annenizin yüzünde ki şaşkınlık ve sevinç yeter. ama tabii ki öğrenci bir arkadaşın işine yarayacaksa o da çok güzel olur.
  • Phoebe  (07.01.15 09:54:10 ~ 10:15:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.