[]

yalnızlık

İlk defa bu seviyeye geldim , geleceğim inanılmaz karanlık gözüküyor , hayata olan bağlılığım azaldı , verdiğim tüm kararlar yanlış , bunun için çaba göstermiyorum , ailevi durumlar ise hiç abartısı yarın ölsem dayımdan amcama babamdan dedeme 1-2 ağlarlar ama uzun vadeli düşünüp oldukça sevineceklerine eminim, çevremde çok az arkadaşım kaldı ama herkesin bir düzeni bir hayatı var bir araya geldiğimizde onların dışarıya yansıttığı herşey yolunda çok rahatım tavırları beni daha kötü etkiliyor, herkesten herşeyden kopuğum, çalışmıyorum 2 kere okulu bıraktım tekrar hazırlanıyorum, intihar edecek kadar kötü değilim ama o seviyeye gidiyorum cidden psikolojik olarak berbat durumdayım amk niye yazıyorum bilmiyorum içime dökmek istedim sadece.




 
Welcome.


  • Solem2  (06.01.15 23:28:21) 
ben de birileriyle görüştüm mü ya da facebook'a baktım mı böyle oluyorum. herkes mutlu bi benim hayatım bok gibi aq. ama yok tabi öyle birşey. çoğumuz mutsuzuz, çoğumuz başarısızız, çoğumuzun yaşama sevincimizi kaybetmiş durumdayız. ha bunları bilmenin sana bir faydası olur mu bilmiyorum. ama yalnız olmadığını söylemek istedim sadece


  • sheridans  (06.01.15 23:40:31) 
geçen birisi yazdı yine böyle. düşününce ben de aynıyım, ve daha böyle kaç kişiyi duydum/okudum. toptan bizim bu derdimiz nedir, biz niye böyleyiz bilmiyorum ama her inişin bi çıkışı mı ne bişeyi vardır. en ufak bi olumlu bir şey düşünmeye çalış. bak mesela kar yağdı ne güzel vs gibi. arada gelen bu psikoloji yine arada gidiyor da.


  • letheavendangered  (07.01.15 00:56:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.