[]

tvde usbden film izleme

Filmi ve srt uzantili altyaziyi usb ye attim. Tvye taktim. Srt uzantili dosyayi gormuyor. Sadece filmin dosyasi cikiyor.

Ben bu filmi altyazili nasil izliycem.

Not: altyazi dosyasinin adi film ile ayni degil . Misal: biri 1080p oteki 720p...

 
aynı isimli yap açılır.


  • kuzey li  (06.01.15 15:40:30) 
kumandada altyazı ile ilgili bi tuş varsa onu kurcalayın. olmuyosa ismini aynı yapıp deneyin. her tv'nin usulü farklı olabiliyor.


  • nereye bu gidis  (06.01.15 15:41:31) 
-aynı isimli yap +1.
-zamanlama farkı nedeniyle altyazıyı göremiyor olabilirsin. ileri sar bak. sorun buysa filmin uzantısına uygun altyazı indir.
-tv uzantıyı tanımıyor olabilir. varsa uydu alıcıya tak usb'yi.
  • zihua  (06.01.15 15:45:40) 
bizim televizyonda şu şekilde yapılıyor:

1. film ve altyazının ismini aynı yapıyoruz
2. filmin uzantısını .avi şeklinde değiştiriyoruz
3. altyazının uzantısını .sub şeklinde değiştiriyoruz

diğer şekilde çalışmıyordu bizde de
  • e nygma  (06.01.15 15:48:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.