[]

karadeniz turu hakkında

bu doğu karadeniz turları neden bu kadar pahalı,sevdicekle beraber adamakıllı bir turla trabzon-rize-artvin'i görmeye kalksam, 6-7 gun için toplamda 2000tlnin üstünde para bayılmak gerekiyor ki bu paraya istanbuldan trabzona ulaşım dahil değil, hatta öğle ve akşam yemeklerinde yemeğin yanında içeceğim kola bile dahil değil, uçağı falan da eklersem 2500 tl civarı para gerekiyor, gerçekten bu kadar para verilir mi yahu oraları görmek için, yanlış anlaşılmasın oraları kötülemek değil niyetim, mutlaka gezilesi görülesi yerler ama bu parayla avrupada 2-3 farklı ülke ve 5-6 farklı şehir gezilebiliyor.

bir de bildiğiniz ucuz ve işini iyi yapan tur şirketi var mı, karadenizi görmek için?


 
yekyaa, kendiniz plan çıkarıp gidin.


  • radikalherif  (09.08.09 01:35:49) 
ben de benzer birşey için araştırırken arnika'ya rastladım. fakat nedir ne değildir bilemiyorum.

www.arnika.com.tr
www.arnika.com.tr

avrupa tarifelerine aldanmayın, vize+pasaport+extralarla söyledikleri fiyattan çok daha pahalıya patlıyor.
  • propontis  (09.08.09 02:23:06 ~ 02:24:38) 
bir haftalık karadeniz turuna katıldım..Jolly Tur ile, o verilir dediğiniz para gerçekten verilir, gidilir ve görülür.

Jolly, Ets gibi bilindik firmaların dışında bir firma ile gitmemenizi tavsiye ederim.

Bu arada aksiyon içerikli dağ yürüyüşlü falan tur organize eden bir firma daha vardı ama aklıma gelmedi.
  • oligomer  (09.08.09 09:49:19) 
cok ucuz olmamakla beraber, isini gercekten iyi yapanlar icin buklamania.

giderseniz bülent'e selam söyleyin, o anlar =)
  • the man who hears deepest inquisitions  (09.08.09 12:00:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.