[]

süpürge seçmeme yardım edinn :'(

philips maraton fc9912 alacakken son anda dyson dc33 aldım acaba kötü mü ettim?


philips, sessiz, 2400 watt, emiş gücü 450, tutma yerinden kumandalı, hepa filtreli, filtresi senede bir değişcek, hakkında çok iyi yorumlar var.

dyson 1300 watt, emiş gücü 290, ekstradan dışarı toz vermemek için geliştirilmiş, filtresi ömürlük sadece 3 ayda bir yıkanıyo, anti alerjik falanmış (gerçi alerjik değiliz)

dysoncı kadın, philipsin sessiz olma özelliğinden dolayı, motorunun seneler içerisinde ısınmadan dolayı güçsüzleşeceğini söylei. çünkü etrafını saran süngerimsi şeyler varmış. bir de işte filtre önemli bi etken oldu.

fakat dysonı aldım eve getirdim, halıya yapışmıyo. demesine göre özellikle böyle yapılmış, yapışmasınki kirleri çekebilsin falan. hatta süpürgenin ucunda büyük bi kanal var, yanlardaki tozları mozları kolayca çekiyo böylece. ama emiş gücü net bi şekilde az. yumuşak yumuşak süpürüyosun.

bunun yanında dyson dc33 2009'da çıkan bi model, marathonsa 2014.

napam philips mi alam? değiştirme imkanım var.

www.philips.com.tr

www.dyson.com.tr

 
Eğer başka bir marka / model düşünürsen Arnica'yı kesinlikle öneririm. Acayip memnun ve mutluyum. Su hazinesi olduğu için poşet ve toz kalkması durumu da olmuyor. Kullandığım ürün şu: www.n11.com


  • dessy  (06.01.15 13:50:33) 
dyson dan vazgeçme.Bizde pahalı diye tercih edilmiyor ama yurtdışında çok kullanılan bşr marka.param olsa ben dyson almak istiyorum.
dyson la süpürdüğün zaman temiz olduğunu hissediyorsun

  • ayhsegul  (06.01.15 13:59:43) 
bu işin reisi dyson'dır.


  • teritori  (06.01.15 14:03:36) 
Bizde dc32 vardı, toz kutusunu dışarıda unuttuk çaldılar. Boş motoru kaldı. Gittik bir daha dc32 aldık. Turbinhead var, fırçalı süpürge başı. Halıdaki koltuktaki bütün kedi tüylerini söküyor.

bir de dyson'ın filtresini yıkaman gerekmeyen yeni modeli var, onunla da değişebilirsin. en iyisi o.
  • Lim5  (06.01.15 15:05:39 ~ 16:18:12) 
tamam dyson iyi marka ama modelden modele fark gösterir bence kadın yapışmama konusunda atmış biraz. zaten elektrikli süpürgede en önemli şey çekiş gücü bi de çektiğini arkadan geri püskürtmemesi. onun dışında kanallı uçmuş, bilmemne başlığıymış vs bunlar temizliğin niteliğini diğerleri kadar etkilemeyen şeyler.

dediğin modeli bilmiyorum ama ben yaklaşık 2 buçuk yıldır şu modeli kullamıyorum:
www.philips.com.tr
ve çok memmunum. yıllar ne gösterir bilemem ama performansında herhangi bir değişme olmadı aldığım günkü gibi. 5 kademeli ayarlanabilir çekiş gücü var. 5. kademede hiç kullanmadım neredeyse çünkü halıyı yerinden kaldırıyor. genel süpürmede 4. kademe mutfaktaki uyduruk halıları süpürürken 3. kademede kullanıyorum. tüm saç kıl tüy ne varsa topluyor. evde şu an misafir bir kedi var onun tüyleri de dahil. o kadının dediği mantığa göre benim mak. verimsiz olması lazım. ben olsam philipsle değiştirirdim.
  • yue  (06.01.15 15:42:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.