[]

Aliexpress Kargo durumu?

Merhaba Duyuru,

Yaklaşık 1 ay önce Aliexpress'ten sipariş vermiştim ve uzun süredir takip numarasında değişme yoktu. Bugün bi şeyler olmuş ve ne olduğunu tam anlamadım. Resim 1'de görülen son güncellemede paket geri mi dönüyor yoksa ülke sınırlarına giriş yapmaya mı niyetli, bilemedim. Ona göre satıcıyla irtibata geçeyim. Zira, kargonun elime ulaşma sınırı da dolmak üzere.

edit: imla

 
Sanırım paket daha anca yurtdışına gönderim işlemine alınmış, birkaç gün içinde Türkiyeye sevkedildi mesajı da düşer, lakin birkaç gün daha bekleyin bekleyin derim eğer değişmezse ondan sonra dispute açarsınız.


  • superior  (06.01.15 13:08:37 ~ 13:08:47) 
2 hafta yilbasi tatili vardi gecikmesi normal.


  • melancholia  (06.01.15 13:25:40) 
Araya yılbaşı noel girdiği için normalden fazla gecikmiş sanırım. Bi sıkıntı olmaz. Bir kaç güne kadar elinize ulaşır bende de aynı sıkıntı oldu ama sorunsuz teslim aldım.


  • cannibal corpse  (06.01.15 13:26:53) 
6 ocaktaki o yazı yazdıktan 20 gün sonra geldi benim. yani ocak sonunda elinde olur.


  • mr.goodcat  (06.01.15 14:21:51) 
artık ptt'nin sitesinden yurt içi takip yapabilirsin aynı kod ile.


  • mayhemdemon  (06.01.15 15:36:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.