[]

En çok korktuğunuz sahne?

nedir?

film/dizi öncelikli ama herhangi bir sahne olabilir.


 
Valla, yok.

Yalnız korktuğum bi fotoğraf var. Michael sikkofield'ın "subliminal mesajlar vs" yazısında paylaştığı bi foto. Dandruff şeytanı mıdır nedir. Hayatımda nadiren korktuğum anlardan biri oldu. Yazıyı kaç kez okuduğum halde hala o fotoğrafı görünce korkarım.
  • amarikanya fitbolcusu  (06.01.15 05:07:48) 
gulyabani.


  • mutantking  (06.01.15 05:26:39) 
lars von trier nin the kingdom diye bi dizisi vardi sanirim 15 sene once falan kanal e de (cnbce nin o zamanki adi) gosteriliyodu tek bir sahne degil de genel olarak ambiyans olaylar falan baya creepy idi. ambiyansta herkesin dan'ca konusmasinin da etkisi var sanirim.


  • rentts  (06.01.15 06:13:54) 
Mulholland çıkmazı filmindeki o evsiz adamın aniden belirdiği sahne. Neye uğradığımı şaşırmıştım.


  • napoli  (06.01.15 06:46:49) 
Çocukken Chucky'nin oradan buradan çıktığı sahnelerdi. O kadar korkmuştum ki kızıl saçlı bebeğimin gözlerini oymuştum ertesi gün. Canlanır da bizi öldürmeye gelirse, ne yapacağını göremesin diye.

---spoiler---
En çok da pilleri olmadan konuştuğunun anlaşıldığı sahne.
---spoiler---
  • aychovsky  (06.01.15 06:49:14 ~ 06:52:24) 
Chucky çoğumuza travma yaşattı zaten. Bir nesil onun sayesinde böyle travmatik büyüdü :D

Ben de en çok Chucky'den korkmuştum, özellikle şömineden yanık halde çıktığı sahne. Onun haricinde film ve dizilerden o kadar çok korkmuyorum. Sadece geriliyorum, o da iyi bir filmse.
  • dessy  (06.01.15 08:00:49 ~ 08:01:04) 
gulyabaniden köpek gibi korkmuştum. halen gece vakti yalnız izlesem irkilirim o sahnede.

bir de aklımda "signs"dan kalan bir sahne var. uzaylıların dünyayı istila ettiği bölümde, çocukların doğum günü partisinde bir aralıktan uzaylı silüeti görülüyor. ibnetor geçerken durup bakıyor filan. lan çok irkinti sahneydi o.
  • teritori  (06.01.15 09:02:09) 
shining korktugum tek film.


  • jaygatsby  (06.01.15 18:08:18) 
filmin adını hatırlamıyorum burda da sormuştum hatta,kapıları pencereleri tamamen kilitli bir evde yaşayanlardan birinin kaybolması ve aniden şömineden başaşağı bir vaziyette ölü olarak sarkması.sonra kapattım tabii korkup.


  • perlingalidd  (06.01.15 18:22:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.