[]

Şengen vize için ön yazı (Daha uzun vize istediğime dair)

Merhaba,

Bu kez şengene hollanda konsoloslugundan başvuracağım. Artık gına geldi şu vize ücretlerinden. 7 günlük gideceğim ama 1 senelik çok girişli vermelerini istiyorum. Hiç talep etmemiştim bu güne kadar, oradan buradan duyduğuma göre talep edilirse veriyorlarmış. Ben de şansımı deneyeceğim.

İşte 7 günlük seyahatim için ekte tüm belgelerim yer almaktadır. Bununla birlikte 5 ay sonra amsterdam'da gerçekleşecek X festivaline de katılmayı planlıyorum. Bu nedenle çok girişli 1 yıllık vize talep ediyorum gibi bir şey yazsam. Bunu ingilizce mi yazayım yoksa bir tercüme bürosuna verip hollandaca düzenletsem daha mı şık olur?

 
valla ekstra yazi versende almazlar.

formda istenen tarihler yazar, dikkate alinan odur, dikkate alinan ama ordaki tarih araligindan ziyade sizin rezervasyon ve giris amacinizdir.

bunlar disinda doktorsaniz, devlet memuru iseniz etc yani gittinigzde döneceginiz garantiyse uzun süre alabilirsiniz, yoksa vermezler.
  • kurnaz  (06.01.15 03:26:49) 
o festivale gideceğinizin de bilgilerini koyun (uçak bileti otel rezervasyonu vs) o zaman verirler belki. yazıyla olmaz o iş.


  • argent dawn  (06.01.15 07:57:41) 
Almanya konsolosluğu, 1 yıl istiyorum yazısı verdim, 3 gün tek giriş verdiler dalga geçer gibi. Üstelik 2. alışım.
Hayır işinde gücünde bilgisayar mühendisi normal bir insan evladıyım. Anlamıyorum, Almanya'ya kaçıp tuvalet mi temizleyeceğim yani..

  • afush  (06.01.15 10:08:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.