[]

beni teskin etseniz ya - kar, trafik, acemi, ankara

arac kullanmaya baslayali bir sene oluyor, yarin ilk defa karda yola cikacagim. aslinda bugun de ciktim ama yol kisaydi zaten. yarin 9'da finalim var sabahtan, arabayi alsam mi almasam mi bilemedim. toplu tasima kullansam iki vesait, bir suru de yukum olacak ustelik. taksi gidis donus cok tuzluya geliyor. radar grubunda da yok surasi kara teslim yok burasi diye gonderilerle iyice telaslandirdilar. finale calismayi birakip bunu dusunur oldum resmen. 7 gibi erkenden mi ciksam acaba? bugun bi zorluk yasamadim, kislik lastigim de var ama baska araclardan da cekiniyorum. gidecegim guzergah cetin emec bu arada. tavsiyelerinizi bekliyorum.




 
lütfen çıkma.


  • mahone  (06.01.15 00:09:40) 
cıks, çıkma. buz olur, frene basarsın uçar gidersin. önce iyice tecrübe kazan daha az tehlikeli günlerde.


  • Lim5  (06.01.15 00:13:03) 
sabah çıkmayı düşündüğün saatlerde ankara kar yağmasa bile buz pisti oluyor,ben ehliyeti ilk aldığımda buz tutmuş boş bir yerde biraz araba kullanmıştım arabanın tepkilerini öğrenmek için.


  • dilligaf  (06.01.15 00:17:30) 
Ama bir de şöyle düşün. Karda trafiğe çıkıp da kazasız belasız dönersen normal zamanlar için çok iyi özgüven yaparsın.. Ben karda sürmüş şoförüm vs şeklinde


  • amator filozof  (06.01.15 00:17:34) 
Finalim var diyorsan risk alma.


  • zombi  (06.01.15 00:19:05) 
sabah 10dan sonra yolda buz muz kalmıyor sulu çamur ama öncesinde kar yağmasa bile gizli buzlanma olur. kışlık lastiğnde varsa tın tın gidersin.


  • mrthany  (06.01.15 00:20:10) 
Cikacaksan ani hicbir hareket yapma. Aniden gaza basma, aniden fren yapma, virajlara cok cok daha yavas gir. Butun harektlerini yumusak yap.


  • delifaruk  (06.01.15 00:20:15) 
finali olan ders de iki kisilik aslinda, sabahtan hocayi arayip ertelesek mi diye sorabilirim de. bir de arac otomatik vites, kar modunda hicbir sikinti yasatmadi, normalde yokusta kaydirirken karin ustunde bugun hic oyle birsey yasamadim. ama arac da daha bir senelik oldugu icin baskalarindan da cekiniyorum.


  • denizini arayan marti  (06.01.15 00:22:27) 
hacı kafamı kaldırıp dışarı baktım da sen çıkma boşver cidden başka zaman kazan tecrübe canına arabaya yazık,yarın trafik kaos.


  • dilligaf  (06.01.15 00:31:06) 
çetin emeç'e yakın oturuyorum. sürekli kar araçları tuzlama yapıyor. yol açık olur sabah. bence gidebilirsin.


  • domates yiyom  (06.01.15 00:31:25) 
ben olsam riske gitmem. taksi tuzlu ama araç kayabilir yere sürtsen daha fazla masraf çıkacak. büyük bir kazadan bahsetmiyorum bile.


  • kuzey li  (06.01.15 00:34:48) 
Manuel olaydı motor freniyle falan takılırdın.


  • amarikanya fitbolcusu  (06.01.15 02:00:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.