[]

asla sizinle beraber ol(a)mayacak birini sevdiniz mi?

hiçbir şartın birlikteliğinize izin vermediği biri oldu mu sizde de?
hatta öyle ki ona neler hissettiğinizi söyleseniz belki de aranızdaki tüm ilişkinizi kesecek. eğer böyle biri varsa, olduysa nasıl üstesinen geldiniz/geliyorsunuz?


müzeyyen senar "aşık gibi sevmezsen kardeş gibi sev beni" dizelerini söyledikçe çok üzülüyorum bir de. ne can yakıcı...

 
evet, bi buçuk senede ancak atlattım.


  • mattiadestro  (06.01.15 00:01:05) 
Olmaz olur mu?
O sarkiyi cok soylerim :)

  • brnbrs  (06.01.15 00:02:06) 
ben açıkcası saçma buluyorum gidersin açılırsın o sana bişey hissetmiyordur unutursun.bişeyler paylaşmadığın yaşamadığın insana aşık olmak garip geliyor bana valla.


  • high hopes of the sozluk  (06.01.15 00:20:01) 
benimki şöyleydi. söylesem her şey bozulacak sandım çok uzun süre dolayısıyla söyleyemedim ama meğer söylememi bekliyormuş. söylemediğim için her şey bozuldu. bu da böyle bi mallığımdır. aklıma geldikçe hala üzülürüm hayatımın kadını olabilirdi.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (06.01.15 00:22:39) 
ortaokulda ablamın ve eniştemin ortak arkadaşı, ayrıca eniştemin akrabası, ayrıca benden 9 yaş büyük birine aşık oldum. adam saçımı okşuyordu, çikolata falan alıyordu bana. aşık olduğumu ablama söylediğimde çocukluğuma verdi. üniversiteye başladığımda sevgili olduk. sevgili olduğumuzu enişteme söylediğimde kalp krizi geçiriyordu falan. ağzıma sıçılan bir dönem yaşadım. ama sonuçta 8 sene sürdü ilişkimiz. yani bence olamayacak diye birşey yok. aşıksan olur. hatta aşık olman bile bir bakıma olmuşluktur.


  • sheridans  (06.01.15 00:28:24) 
Evet oldu. Ustesinden gelmiyorsun, ustunu kapatiyorsun.

Neyse asil onemli olan, eglenebilmek. Eglenecek birseyler bulursan hersey halloluyor:) Hadi biraz eglenelim.
  • delifaruk  (06.01.15 00:29:26) 
gençken oluyodu. yaşlanana kadar epey bi üzülmüşlüğüm vardır. sonra geçti öyle aşık olmam. zaten yetişkin olunca şartlar martlar ortadan kalkıyo ama platonik aşk diye bi şey kalmıyo. her şey insanlar için.


  • snape i başından beri tanırım  (06.01.15 01:10:36) 
yok, sevmedim. olmayacagini anladigim anda geciyor benim hissiyat. mantigimi seveyim <3


  • in vino veritas  (06.01.15 07:16:18) 
Çok sevdim. Söyledim yine sevdim. Biraraya gelmemiz imkansizdi ama yinede sevdim. Gitti yine sevdim.


  • nanelimonportakal  (06.01.15 08:33:41) 
Şimdiye kadarki bütün sevmelerim aynen öyleydi. Kimi sevdiysem gitti başka birini sevdi. Evlendiler falan. Sonuncusu da evlenmek üzere hatta. Kismetimde yok demek ki. Uzulmekten başka bir sey yapilmiyor. Ama bu sonuncusu daha az üzdü. O kadar kaniksamisim ki, öyle olacağı belliydi ezberledim artik.


  • mandalina kokusu  (06.01.15 21:14:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.