[]

koyu renk ojeyi nasıl çıkartıyorsunuz?

Tırnak kenarlarında kalan oje izleri falan filan




 
kulak pamuklariyla cikariyorum ben ama ojenin oncesinde cila surmek en iyi yontem. cikarirken hic iz kalmiyor.


  • fraise  (05.01.15 21:27:15) 
Oncesinde tirnak etlerine az vazelin sureesen etrafa yayilmaz. Kenarlardaki kirintilari asetonlu kulak copu ile temizliyip gerekirse tirnaak torpusunun ucuyla kaziyorum. Kuaforler nasil cikariyo hayret ediyorum hala cozemedim. Bi de ojeden once parlatici surup kuruduktan sonra oje surersen cok kolay cikiyo kalinti kalmiyo


  • photo85  (05.01.15 21:27:46) 
sürmeden önce altına bir kat cila çekersen iz bırakmadan çıkıyor koyu renk ojeler. bir de silme için şu yöntem etkili; asetonu pamuğa dökersin, 5 sn kadar tırnağın üzerine bastırırsın o pamuğu, ardından tırnak dibinden tırnak ucuna doğru bastırılmış pamuğu hafifçe sağa sola oynatarak silersin ojeyi.


  • devilred  (05.01.15 21:29:14) 
@devilred +1. cila da olabilir ya da böyle mavi renkli kalsiyumlu cilalar var. tırnakları koruyor, ojeler tırnağı boyamıyor, sarartmıyor.


  • mea maxima culpa  (05.01.15 22:19:38) 
İlk olarak devilred + 1'imsi. Bende tamamen yemedi, hala kenarda kalıyor ama en iyi sonuç veren yöntemlerden biriydi.

Bir de şu asetonlar var.
www.cosmetica.com.tr
marjoontheblog.com
O asetonlarda kısa bir süre bekletip, parmağımı şişede döndürünce ve sonrasında normal asetonla silince daha iyi çıkardı. Bu da en iyi sonuç aldığım ikinci yöntem.

Daha iyi çözüm için ikisini birden yapıyorum. Yine de şundan biraz daha azı ile başbaşa kalıyorum.
marjoontheblog.com
  • aychovsky  (05.01.15 22:26:21 ~ 22:28:16) 
ben ojenin altına şundan kullanıyorum. koyu renk ojeler gayet güzel çıkıyor. hiç kalıntı ve iz kalmıyor tırnaklarımda.

www.google.com.tr
  • mea maxima culpa  (05.01.15 22:51:35) 
oncesinde parlatici surmek en iyisi ama ben pamugu kucuk parcalara ayirip asetonlayip her bir tirnagimin uzerine iyice sariyorum su sekilde www.pinterest.com bi sure sonra aseton kuruyor oje pamuga yapismis oluyor cok kolay bir sekilde cikarilabiliyor o zaman oje dagilmadan.


  • Labyrinthe  (06.01.15 00:11:11) 
Normal pamuğa asetonu döküp iyice siliyorum kalın tabakayı. Sonra şu arkadaşlardan bir yaprak alıp kenarlarına sürüyorum, incecik olduklarından her yere giriyorlar. Bayağı iyi siliyor, kalemin ucuna sarmıştım kalem eridi. Asetonsuz, yağlı bir şey kurutmuyor tırnakları da.

1.bp.blogspot.com
  • Lim5  (06.01.15 00:34:29 ~ 00:52:31) 
şelale aseton ne ya almayın abi onu, leş kokuyor. arkadaşımın evinde vardı, elimden ucuz çilek kokusu 1 gün çıkmadı. ayrıca aşırı sağlıksız bi şey. aseton zaten zehir. solunması bile tehlikeli. taa dershane zamanlarımda çok iyi bi kimya hocam vardı, asetonsuz oje çıkarıcı kullanın, aseton aşırı zararlı diyordu.

şimdi biraz rossmann reklamı gibi olacak ama şu asetonsuz oje çıkartıcısı aşırı iyi temizliyor:
4.bp.blogspot.com

ökotest'ten "gut" almış. yani iyi. içeriği kanserojen madde açısından olabildiğince temiz. -ki bir oje çıkarıcı için "gut" almak cidden başarı-
fiyatı 2-3 tl filan

ve de kombo yapmak istiyorsanız şu pamukla temizleyin:
www.rossmannversand.de

üzerinde yuvarlak içinde "mit microfasern" yazıyor. mikrofiber bi pamuk. ojeyi derinlemesine temizliyor. aynı zamanda maykajınızı da bununla daha iyi temizlersiniz. yalnız dikkat edin, bu pamukların birkaç tipi var, bazıları normal makyaj temizleme pamuğu, hepsi de aynı fiyat. üzerinde "microfasern" yazanı alın.
bunun da fiyatı 2 tl
  • eskiden sizofrendim simdi iyiyiz  (06.01.15 00:45:53 ~ 00:47:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.