[]

verilen cevaba tik atmama kafası nedir ya?

şimdi öncelikle tik olayını çok önemsemem. bana faydası olmayan cevapları bile tikliyorum. hatta bazıları gibi kendi cevabıma tik filan atmam. cevabımı veririm, karşı tarafa faydam olsun, diye düşünürüm.

neyse, şimdi yorum gerektiren soru sorulduğunda, "sizce haklı mıyım?" türünden sorulara "ayıpsın, tabii haklısın." türünden cevaplara tik atan ama "bence haksızsın.", "yoo, haklı değilsin." türünden cevaplara tik atmayan kullanıcıların yaptığı egosal mastürbasyona kaçmıyor mu?

adam soru soruyor ama sırf duymak istediği cevabı vermedin diye tik atmıyor. bu neyin kafası ki?

 
onu bilmemde adamın işine yarıcak bişeyi araştır sen bul veya satırlarca yaz o tik atmasın... daha kötü


  • GreyFever  (05.01.15 19:03:00) 
Bi de duyuruyu aktif kullanmasina ragmen tik atmayanlar var. Hala ogrenememis gibi. Siliyom cevaplarimi ben


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (05.01.15 19:05:28) 
çok önemli değil yahu takmasanıza :( ben atıyorum her cevaba tik. sadece bir kaç kişiye bana hakaret ettikleri için atmadım şimdiye kadar

www.eksiduyuru.com
  • disardayim  (05.01.15 19:06:39) 
ben de cok takmiyorum ama digerleriyle benze cevap vermisim mesela. ve cevabim da cevap pekala. ama bana tik vermeyenler var mesela. bilmiyorum ozel olarak mi atmiyor... o durumda verdigim cevabi siliyorum ben


  • exlibris  (05.01.15 19:07:03) 
maalesef çok var öyle.

örnek vereyim. ben hukukçuyum, hukuki bir soru olduğunda hemen atlarım zaten genelde. bazen verdiğim cevap soruyu soran arkadaşın istemediği bir cevap oluyor, ama olayın hukuki karşılığı o yani. salt bu yüzden tik vermiyorlar.

büroma gelip danışsa ücret ödeyip gitmesi gerekirken, buradan ücretsiz hukuki yardım alıp üstüne bir tiki çok görüyor, ilginç kafalar gerçekten.
  • arma aski  (05.01.15 19:07:10) 
begenmedigi cevabi tiklemeyince ben siliyorum cevabi. ama hicbir cevabi tiklememisse kizmiyorum. cunku zaten kullanmiyor demektir.

ha, soruyla tamamen alakasiz seyler yazilinca ben de tiklemiyorum o ayri.
  • bohr atom modeli  (05.01.15 19:16:30 ~ 19:16:40) 
bi de son zamanlarda şöyle bi salaklık var, bir sürü kişi cevap veriyor onlara tik atmıyor, arada absürt cevap veren birine tik atıyor sadece. yeni rumuzlarda görüyorum bunu hep.


  • lily briscoe  (05.01.15 19:57:23) 
bir de bunların tik atmazsan cevap vermem modeli var :) Yani bekler biri versin, sonra tik atarsan ona diğerleri verir gibi :D


  • secilmis uye  (05.01.15 20:12:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.