[]

evli biriyle flört etmek.

bana çok normal dışı geliyor ama acaba ben böyle düşünürken bir yerlerde normal olma ihtimali var mı?
iş yerinde bi kız var, bana beğendiği kişiyi söyledi, yılbaşı partisinde onunla muhabbet kurarım dedi. evli o dedim, geçen hafta eşi için bilet istemişti benden konsere gelmişlerdi dedim.

aa deyip tühledi. sonra yılbaşı partisinde o çocukla konuşurken gördüm. evli olduğunu söylediğim çocuk oydu dedim. yine şaşırmış gibi yaptı, boşanma aşamasındaymış ama dedi. geçen hafta birlikte konsere gelip eğlenmişlerdi ama dedim? sustu. bu beni kötü biri yapar mı diye sordu, sen cevap verebilirsin buna dedim.

o günden beri sigara içmediği halde, sigara içilen eyre çıkmalar, çocukla sohbet etmek için ortak arkadaş bulmalar derken, bu akşam yemeğe çıkacaklar.

banane amk dedim, bana mı kalmış. adam karısını düşünmüyorsa, kız kendini ne duruma soktuğunu görmüyorsa banane diyorum, ama yok. napardınız ya, siz olsanız napardınız. ahlak bekçiliği yapmak değil bu, bana doğru gelmiyor ya. kendimi yedim bitirdim günlerdir.

 
allah kahretsin ya bırak ne halleri varsa görsünler..


  • t joe  (05.01.15 16:55:04) 
evli biriyle flört etmek evet kötü. ama evli birinin başkası ile flört etmesi daha kötü. kimse bunu konuşmuyor nedense.

ayrıca sen niye kendini yiyip bitiriyosun. senlik bi durum yok. bildiğini söylemişsin işte.

erkeklerin de yıllardır boşanma aşamasında olup kızları düdüklemesi, kızların da yıllardır bunu yemesi.
  • elorelia  (05.01.15 16:56:27) 
Takılmamak lazım society rules lara. Belki ilerde başına geleceğinden ya da geçmişte geldiğinden biraz da bu tepkilerin derecesi de, fazla üstüne düşme bence artık.


  • Cursed Chico  (05.01.15 16:57:16 ~ 16:58:10) 
Onlara normal geliyorlarsa birak takilsinlar.
Bence igrenc. Ustelik bile bile evli biriyle takilmayi istemek ne bileyim ya. Nasil psikolojileri varsa artik.

  • rayde  (05.01.15 16:58:47) 
Bazı insanlarda, "ayırıp ben alırım nolucak." tavrı da var.
Normallik, göreceli bir şey. Bana göre değil ama alan memnun satan memnun görünüyor.

  • afush  (05.01.15 17:02:01) 
alternatif evrende normaldir belki.


  • nawar  (05.01.15 17:03:03) 
belki adam başka biriyle daha insancıl bir ilişki kurabildiğini görünce eşinden ayrılacak. belki eşi manyak evden kaçmak için bahane arıyor. belki uzun süredir aynı ilişkide olmaktan sıkıldı ama yeni biriyle biraz flört edince eşini ne kadar çok sevdiğini fark edecek. kimseye düşmez yani sonsuz sonucu olabilir bu durumun.

ayrıca evlilikleri illa sürdürmenin çok iyi olacağı nereden çıkıyor onu da anlayamıyorum. eşinin bilmeye bence de hakkı var, adam söylemeli. başka da kimsenin müdahele etmeye hakkı yok bence. (insan böyle bir şeyi ancak en yakın arkadaşının aldatıldığını görürse falan dayanamayıp söyler diye düşünüyorum, o da kendisi vicdan azabı çekmesin diye, yoksa bize ne allah aşkına)
  • freya  (05.01.15 17:11:02) 
kız için değişen bir şey yok, kaybedecek bir şeyi ya da verilmiş bir sözü yok.
adam da kaybedeceği şeyleri gözden çıkarmış.

  • kayranin kedisi  (05.01.15 18:15:00) 
Olan yine en çok ikisine olur, sürünürler, merak etme.


  • cokkarisik  (05.01.15 18:29:51) 
öncelikle karışmayın duruma, yetişkin 2 insan, ne yapacağını söylemek anne gibi peşinde dolanmak da garip bence.

ben olsam hiçbir şey yapmam çok yakınım değilse. yakın arkadaşımsa saçmalama falan derim baktım devam ediyor pek muhatap olmam gelecekte.
  • merena  (05.01.15 19:05:03) 
odetojoy bazen insanların hata yapmalarına engel olmamak ve düştükleri zaman kendilerinin ayağa kalkmasını seyretmek gerekir. insanların mutluluk veya mutsuzluklarında pay sahibi olma riskini almayın, yarın bir gün o kişiyi kaybedersiniz.


  • galahad  (05.01.15 19:07:26) 
Herif karıyı sikmeye çalışıyor, karı ekmek çıkar mı diye kendini siktirmek için bahane arıyor. Kendisine bilet alınmış eş evde duruyor. Eş şirret vs olabilir ama kandırılmayı hak etmiyor. Tek bildiğim bu. İş devam ederse boka saracak. Eşin yakınıysanız söyleyin, değilseniz zaten er geç ortaya çıkacak. Siz de gülerek izleyin kepazeliklerini.


  • okyanustaki depresif ruzgar  (05.01.15 20:27:41) 
Buradaki herkes aldatılan eş olsaydı "bana söylenmesini isterdim" derdi sanıyorum. En azından büyük çoğunluk. Ben isterdim.

Yine de aynı durumda ben söyleyemedim, üstelik eşi gelip sordu da. Adam bu hayatta tanıdığım en saçmasapan insandı. Adamın eşi hariç ailesindeki herkes de biliyordu. Karısını tatile yollayıp sevgilisini eve çağırıyormuş, ailecek yemek yiyorlarmış. Sevgilisi onlarda kalıyormuş.
Kadının sorusuna hayır yok öyle bir şey de diyemedim. Sana saygı duyuyor dedim. O anladı sanırım. Ama boşanmadı biliyor musun. Büyük olasılıkla bir tomar yalan söylemiştir. Sonra bir çocukları daha olmuş. Adam hala aldatıyor mu bilmiyorum, görüşmüyorum. Ama rahat duracak biri değil, aldatıyordur kesin.

Ben yuva yıkılmasına neden olacak bir şey yapmak istemedim, bu sorumluluğu almak istemedim. Çünkü çocukları vardı.

Çok zor bir durum. Gözlemleyeceksin, sana ters gelecek, sessiz kalacaksın. Adam benim örnekteki gibi biri değilse konuşmayı deneyebilirsin. Ben adama "karına söylemem gerekiyor böyle bir şeye sessiz kalamam" deseydim vaz geçmezdi. Acayip bir yaşam anlayışı vardı. Sevgilisi haricinde günlük ilişkileri de oluyordu. Pislik!

Amaan yaa, onlar keyfinde derdi bize düşüyor. Kaç yıl oldu ben hala kendimi sorguluyorum. Sen de sonradan kendini sorgulayacaksan şimdiden bir şeyler yap diye anlattım. Sorgulayacakmışsın gibi çünkü.
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (05.01.15 21:05:14 ~ 21:07:18) 
belki adamla esinin acik evlilikleri var, belki bu hatunu da alip treesome yapacaklar? Birde boyle dusunun bakalim. Ilisme kotu olursun derim ben ispikciye cikar adin


  • selam  (05.01.15 22:32:09) 
aynısı başıma gelse ne adama, ne de karısına bir şey söylerim. o nifakçı kızla aramı açardım. öyle insandan başkasına zarar geliyorsa sana da gelir


  • patr  (06.01.15 01:49:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.