[]

paypal nakit kart hakkında

Diyelim ki banka kartımız veya kredi kartımız yok. Bir Paypal nakit kart alsak, internetteki Paypal hesabımıza bu kartı tanıtabiliyor muyuz? Tanıtabiliyoruz diyelim; bu durumda Paypal nakit kartımıza ödeme yapılabiliyor mu? İstiyorum ki, müşteri bana internetten ödeme yapabilsin, sonra gidip atm'den paypal nakit kartla o parayı çekebileyim. Mümkün mü bu?




 
Evet mümkün. Para Talep Et olayı var. Kişinin e-posta adresini ve tutarı girip gönderiyorsun. Sonra parayı kartınla Finansbank ATM'lerin ücretsiz, diğer ATM'lerden belli bir kesinti ile çekebiliyorsun.


  • teknikekip  (05.01.15 16:38:45) 
Bu da linki: www.paypal.com


  • teknikekip  (05.01.15 16:39:33) 
Paypal hesabındaki paryı karta aktarıp çekebiliyor olmalısın fakat kartın bazı yasal sınırlamaları var. Bir de işlem ücretleri var aylık 1 lira sabit kesinti + her para yatırışında mı çekişinde mi ne 1 lira alıyor galiba.


  • atom karincanin torunu  (05.01.15 16:40:00) 
@atom karinca
@hayirsiz

Limit mevzusundan haberim var, evet. O problem 1'den çok kart alarak çözülemez mi acaba? Atıyorum, yıllık 2000 tl para çekme limiti var diyelim... 5 tane kartımız olsa, her birinden ayrı ayrı 2000 tl çekme hakkımız olmuyor mu?
  • youkoso hitori bocchi  (05.01.15 16:52:35) 
Söylediğin mantıklı ama tek paypal hesabına birden fazla kart tanımlanıyor mu olay o bence.

Açıkçası bu şekilde kullanmak yerine bir banka hesabıyla halletsen, yani enpara beleş biliyorsun, nuvo var.
  • atom karincanin torunu  (05.01.15 16:57:18 ~ 16:58:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.