[]

eldeki malzemelerle yemek tarifi

merhaba sevgili bolulu hasan ustalar,

elimde bir takım malzemeler var ve kendim bir seyler yaparsam genelde yaptıgım seylerden birini yapacagım icin farklı fikirler tarifler cıkar mı diye kosturdum buraya.. guzel bir fikir cıktıgı anda kosarak giderim mutfaga..

malzemeleri sayayım,
mantar, sosis, sucuk, patlıcan, biber, kasar peyniri, yogurt, patates, domates, sogan.. makarna, pilav gibi seyler var, onlar yapılabilir.. bir de butun tavugum var dolapta henuz dondurucuya atmadım.. tariflerde baharat onerisi dikkate alınır, cogu baharat var evde..

gelebilecek tarifin yanına corba yapabilirim, mugla tarhanası asla eksik olmuyor evde.. bir de kremalı domates corbam var hazır olarak..

her turlu tarife acıgım.. bekliyorum.. ocakta pismesi dısında fırınlanabilecek bir yemek tarifi de olabilir bu..

haydi bakalım pisssssmi..

 
o degil de, davet etsene yemege ya. cok fena.

mantarlı tavuk sote guzel gidermıs.
  • bryan fury  (08.08.09 20:54:15) 
buna benzer sormustum:
(git: 41278)

  • ermanen  (08.08.09 21:02:58) 
@bryan fury,
izmir'deysen atla gel üçyol metro'nun oraya :)

@ermanen, oradaki siteler ileride işime yarayacak gibi ama denenmiş ve güzel sonuç alınmış tarif peşindeyim şu an için..
  • frtslck  (08.08.09 21:14:23 ~ 21:14:33) 
böyle bir site vardı yabancı bilen haber eder mi bana burdan sormuş olayım da soru sahibi kızmazsa.


  • buffy de vampir sayilir  (09.08.09 00:39:08) 
yok niye kızayım ki soru sahibi olarak :)

aradıgın sey 2. cevaptaki duyuruda gecen site olabilir mi ? : www.cookingbynumbers.com
  • frtslck  (09.08.09 01:37:52) 
vay evet budur tenks


  • buffy de vampir sayilir  (09.08.09 20:10:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.