[]

Formalite yüksek lisans

Arkadaşlar geçen yıl üniversiteden mezun oldum. Fazla ayrıntıya girmeyeceğim; ama şu dönem benim acil bir yüksek lisans programına kayıt olmam lazım. Bunun sebebi de sadece bir adet öğrenci belgesi alıp gerekli yere postalamam gerekiyor. Öğrenci belgesini gerekli yere postaladıktan sonra programa devam edip etmemem hiç önemli değil.
Alessiz, para vermeden böyle bir program bulabilir miyim? Tek ihtiyacım olan "bu eleman yüksek lisans öğrencisidir" belgesi almam program online olmuş, on campus olmuş hiç önemi yok. Teşekkür ederim.



 
yardımcı olmak isteyen yok mudur?


  • habib  (05.01.15 15:59:56) 
özel üniversitelerde bu işler çok dönüyor ama kayıt dönemi kapandı mı ne oldu bilemiyorum. bi arkadaşım askere gitmemek için 2 günün içinde kayıt işlerini yapmıştı.(bedelli çıkmadan önce) özel ünilerin öğrenci işlerini arayın tek tek


  • genc irisi  (05.01.15 16:21:10) 
Alessiz ve para vermeden yüksek lisans nasıl yapacaksın ki? Herhangi bir ücreti olmayan yüksek lisans programları zaten tezli oluyor, buna da Ales olmadan veya hemen 2 dakikada sorgusuz sualsiz kayıt yaptırmak mümkün değil.

Formalite de olsa Ales puanı şart, tezsizler veya uzaktan eğitimler için de parayı vereceksin(kabul edilmesi kolay olanlar).
  • osurdum  (05.01.15 16:24:54 ~ 16:26:13) 
Tezsiz yüksek lisansa başvurabilirsin ales gerekmez. Ama kayıt dönemleri ocak sonunda olur genelde. Arel uni, fatih uni, istanbul aydın Üniversitesi, bahçe şehir universitesi falan mı uzaktan tezsiz yuksk lisans programları var. Bir arayıp konuş istersen.


  • anten  (05.01.15 20:29:06) 
tezsis yüksek lisanslarda ales'e gerek yoktur, parayı verdiğiniz sürece her türlü yüksek lisans yaparsınız, bu ay içinde bahar dönemi başvuruları olur onları takip etmeye başlayabilirsiniz


  • gezegen olan pluton  (05.01.15 20:34:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.