[]

ev için high end ses sistemi önerisi

selam, evimde samsung'un soundbarlarından birini kullanıyorum hem sinema hem müzik için ve memnun değilim, harman kardon onyx speaker çok daha güçsüz ancak daha iyi ses veriyor.

neyse, harman kardon ve benzeri bir ses sistemi kullananınız var mı aranızda (bose, technics, jbl, bang&olufsen, bowers&wilkins vs.)?

ses sistemi almak istiyorum beni uzun yıllar götürecek ve mutlu edecek.

 
h&k nova kullanıyorum, memnunum


  • try again fail again fail better  (05.01.15 13:53:36) 
Sonos'a bakmıştım, ama almadım. Güzel duruyordu :)


  • dietf  (05.01.15 14:27:29) 
böyle şeyler tamamen paraya bakıyor hocam sınırı cidden yok. ben bir ara eve yamaha towerlardan bir set kuracaktım sonra baktım babam televizyonda evlilik programı izliyor film falan hak getire. gerek yok dedim almadım. bütçeye oranla bir şeyler tavsiye edilir. istanbul'daysan mesela git istinye park'taki bang&olufsen'e onların deneme odaları var. 20000€'luk bir sistem var orada. dinleyince dibin düşüyor o parayı acımam veririm diyorsun ama paran olmuyor cebinde işte=)


  • argent dawn  (05.01.15 14:41:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.