[]

Atlanta HD Box ve Türevleri (+server vs.)

selamlar,

şimdi elimde seneler öncsinden kalma bir atlanta hd box var, firmwarei çok büyük ihtimalle çooook çok eskidir, evde sadece digiturk çanağı var diye bu evde hiç kullanmak istemedim. ama arada haber, belgesel vs izleyesim geliyor. hoş belgeseli indirip izleyebiliyorum ama açık oturumlar vs gibi şeyler internette afedersiniz bokum gibi.

sonra bugün nerden aklıma geldi bilmiyorum, yav bu atlanta'yı hala kullanabilir miyim acaba dedim. oluyor mu hala server muhabbetleri? kullanan var mı hala olmuyorsa da işine yarayacak birine satayım bari.

 
biraz kompleks durumlar bunlar. dreambox'lar tarih olma aşamasında. tüm olay IPTV'ye dönmek üzere.

www.dreamboxforums.com şu topik ilgi çekici.
  • bomcu onurun bomu  (05.01.15 10:11:51) 
Yok gayet kullaniliyor, ben kullaniyorum hala en azindan. Firmware guncelleme kolay oluyor bu cihazlarda, internet erisimi verdikten sonra kendi kendine guncelleniyor. Server uyeligi senelik 100 lira civari. Sadece Digiturk icin almak cok mantikli degil, Turkiye'deyseniz zaten Turksat uzerinden hemen hemen butun kanallari (belgesel kanallari haric) izleyebiliyorsunuz. Ama server uyelikleri Astra uydusundaki kanallari da cozuyor ki bircok spor kanali var.


  • alan shearer  (05.01.15 11:49:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.